نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها

تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

• 1403/03/27

نقش مهم توجه به سلامت مردان، در سلامت خانواده و جامعه

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با گرامیداشت هفته ملی سلامت مردان، بر اهمیت اطلاع رسانی، حساس سازی و توجه بیشتر گروه‌های مختلف جامعه به اولویت های سلامت مردان تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضاییان زاده» با اشاره به انتخاب شعار «مردان سالم، ایران قدرتمند و جوان» برای گرامیداشت این مناسبت در سال جاری گفت: سلامت مردان موضوعی است که موجب استحکام و ارتقای سلامت نیروی کار جامعه می شود و توسعه کشور را در پی دارد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: عادت های غلط مانند مصرف سیگار، الکل، اعتیاد و استرس شغلی در مردان بیشتر است و از سوی دیگر مردان کمتر به پزشک مراجعه کرده و مراجعه به مراکز درمانی را به دلایل مختلف از جمله موانع فرهنگی تا بروز مراحل پیشرفته و خطرناک بیماری به تأخیر می اندازند.

دکتر رضاییان زاده ضمن بیان اینکه مردان حدود نیمی از جمعیت کشور و نیروی مولد و فعال کار را در جامعه تشکیل می‌دهند، افزود: بار بیماری ها در کشور در جنس مذکر نشان می دهد اغلب ناشی از تعداد سال های از دست رفته به علت مرگ زودهنگام و همچنین سال های سپری شده توام با ناتوانی با عواملی مانند حوادث ترافیکی و غیر مترقبه، بیماری های قلبی، سقوط از ارتفاع و حوادث ناشی از کار است.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز هدف از نامگذاری هفته ملی سلامت مردان را تاکید بر سلامت مردان ایرانی و حساس سازی آنان به توجه بیشتر به جنبه های مختلف پیشگیری از مخاطرات سلامت عنوان کرد.

او این هفته را فرصت مناسبی برای جلب حمایت و توجه بیشتر مردم و مسوولان به سلامت مردان و تاثیر آن بر سلامت جامعه با رویکرد ارتقای سواد سلامت مردان و نقش موثر آن در جوانی جمعیت و فرزندآوری، پیشگیری از ناباروری، سبک زندگی سالم بر مبنای آموزه‌های طب ایرانی و افزایش امید به زندگی با پیشگیری از بیماری‌های شغلی، حوادث و سوانح جاده‌ای و شناسایی زودرس سرطان‌های شایع مردان دانست.