نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها

تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

• 1399/02/17
16 اردیبهشت

پیام معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت روز جهانی آسم؛ مرگ و میر ناشی از آسم دیگر بس است

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پیامی به مناسبت 16 اردیبهشت روز جهانی آسم، از اقدامات کارکنان حوزه بهداشت دانشگاه در ارائه خدمات پیشگیری از بیماری های مزمن تنفسی تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن پیام دکتر «عبدالرسول همتی» آمده است:

اولین سه شنبه ماه می، مصادف با شانزدهم اردیبهشت، روز جهانی آسم نامگذاری شده است تا تاکیدی باشد بر اهمیت توجه به چهار بیماری غیرواگیر مهم شامل بیماری های قلبی و سکته، سرطان، بیماری مزمن تنفسی و دیابت؛ چرا که این چهار بیماری سالانه مسوول 28 میلیون مرگ در جهان هستند.

آمارها نشان می دهد بیش از یک و نیم میلیارد نفر در سراسر دنیا به بیماری های مزمن ریوی مبتلا هستند و سالانه بیش از چهار میلیون نفر در اثر ابتلا به آسم و COPD جان خود را از دست می دهند.

بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی بیش از 300 میلیون نفر از مردم دنیا مبتلا به بیماری آسم هستند. پیش بینی می شود تا سال 2030 میلادی نیز یکصد میلیون بیمار آسمی به بیماران فعلی اضافه شود.

بر اساس مطالعات انجام شده در کشور شیوع آسم در کودکان و نوجوانان 11 درصد و در بزرگسالان حدود 9 درصد است که البته این میزان در کلان شهرها و شهرهای دارای آلودگی هوا بیشتر است. بیماری آسم هزینه های قابل توجهی را به صورت مستقیم و غیر مستقیم به بیماران، خانواده ها و نظام سلامت کشور تحمیل می کند.

روز جهانی آسم نخستین سه شنبه ماه می مصادف با 16 اردیبهشت با شعار «مرگ و میر ناشی از آسم دیگر بس است» اعلام شده است.

اینجانب ضمن تقدیر از پرسنل حوزه بهداشت دانشگاه در ارائه خدمات پیشگیری از بیماری های مزمن تنفسی، انتخاب این شعار را دلیلی بر اهمیت توجه به خودمراقبتی در حفظ و ارتقای سلامت همراه با شناخت بیماری و علایم آن و عوامل خطر، آغازگر بیماری و راه های پیشگیری از بروز و تشدید علایم می دانم که آموزش به عنوان یکی از ارکان اصلی نظام مراقبت های بهداشتی در آن بسیار تاثیرگذار است.

دکتر عبدالرسول همتی

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز