متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

27 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها
 
تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

  • 1399/05/20
  • - تعداد بازدید: 38
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ به کمک مصرف نان سبوس دار

تحقیقات بسیاری نشان داده است مصرف نان سبوس دار به پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها از جمله چاقی، دیابت و بیماری های قلبی عروقی کمک می کند، به گونه ای که مصرف نان های سبوس دار در مقایسه با نان های سفید به آهستگی قندخون را بالا می برد و فرد دیرتر احساس گرسنگی می کند.

تحقیقات بسیاری نشان داده است مصرف نان سبوس دار به پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها از جمله چاقی، دیابت و بیماری های قلبی عروقی کمک می کند، به گونه ای که مصرف نان های سبوس دار در مقایسه با نان های سفید به آهستگی قندخون را بالا می برد و فرد دیرتر احساس گرسنگی می کند.

 

این عامل می تواند در پیشگیری از بروز چاقی و به دنبال آن دیابت و بیماری های قلبی عروقی مؤثر باشد. مصرف نان سبوس دار موجب افزایش حجم مدفوع و رانش مدفوع در طول روده کوچک و بزرگ می شود که این عوامل نقش مهمی در مبارزه با یبوست و سرطان روده بزرگ دارند.

مصرف منابع غذایی فیبردار از جمله نان سبوس دار بر کاهش چربی و کلسترول خون نیز تأثیر بسزایی دارد، به گونه ای که فیبرهای غذائی نامحلول با اتصال به اسیدهای صفراوی یا چربی ها از جذب کلسترول و چربی غذائی جلوگیری می کنند. نان سبوس دار منبع خوبی از ویتامین های گروه B به ویژه ویتامین B2 و نیاسین است که این ویتامین ها به عملکرد بهتر مغز کمک می کنند.

فیبرهای گیاهی به دو نوع محلول و غیر محلول تقسیم می ‌شوند و سبوس گندم، جزو فیبرهای نامحلول است که نان‌های سبوس دار نیز از آن تهیه می‌ شود.

یبوست و سرطان روده بزرگ نیز از جمله بیماری ‌های شایع در جامعه است و مصرف منابع غذایی حاوی سبوس، به ویژه نان سبوس ‌دار می‌تواند از بروز این بیماری‌ ها جلوگیری کند./105

«رضیه شناور» رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,آموزش همگانی
  • کد خبری : 27436
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید