نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها

تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

• 1399/09/03

کرونا جان 57 استان فارسی دیگر را گرفت

با افزایش رکوردهای تلخ کرونایی در هفته های اخیر، فارس روز سخت دیگری را تجربه کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، معاون بهداشت دانشگاه با اعلام این آمار نگران کننده و ابراز تاسف از روزهای تلخی که در این ایام پشت سر می گذاریم، جان باختن 57 هم استانی دیگر در اثر کروناویروس طی روز گذشته تاکنون و افزایش مجموع آمار جانباختگان به هزار و 735 نفر را به عموم مردم استان تسلیت گفت.

دکتر «عبدالرسول همتی» همچنین از افزایش آمار مبتلایان استان از مرز 105 هزار بیمار خبر داد و افزود: از ابتدای شیوع کروناویروس تا امروز نوزدهم آبان، 405هزار و 238 مورد تست تشخیصی کروناویروس در استان انجام شده و تاکنون 105 هزار و 595 بیمار مثبت قطعی در استان شناسایی شده است.

او همچنین با اشاره به وضعیت بحرانی بیمارستان های استان برای پذیرش بیماران مشکوک و علامت دار و بستری هزار و 741 بیمار در حال حاضر، گفت: از این تعداد 252 بیمار در وضعیت وخیم بوده و در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.

معاون بهداشت دانشگاه، مجموع بهبودیافتگان این بیماری از ابتدای شیوع تاکنون که از بیمارستان ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند را نیز 89هزار و 773 نفر اعلام و ابراز امیدواری کرد دیگر بیماران نیز به زودی سلامتی خود را بازیابند.

75درصد مبتلایان فارس در گروه سنی زیر 50 سال

این مقام مسوول 75 درصد مبتلایان در استان را در گروه سنی افراد زیر 50 سال عنوان کرد و ادامه داد: آمارهای موجود برخلاف این تصور غلط است که افراد جوان دچار این بیماری نمی شوند یا جان خود را از دست نمی دهند و هم اکنون 15 درصد جانباختگان این بیماری در استان، مربوط به افراد زیر 50 سال است.

به گفته دکتر همتی، هم اکنون میانگین سنی مبتلایان در فارس، 41 سال و میانگین سنی جانباختگان نیز 67 سال است که این محدوده سنی نسبت به اوایل شیوع بیماری کاهش داشته است.

او با ابراز تاسف از اینکه 10 درصد بیماران فارس مربوط به کادر بهداشت و درمان استان است که به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم در مواجهه با بیماران کروناویروس هستند، از عموم مردم استان خواست تا به توصیه های پیشگیرانه عمل کرده و نسبت به عواقب این بیماری هوشیارتر از گذشته باشند./101