نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها

تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

• 1401/05/09

کنترل بیماری های غیرواگیر از اولویت های مجموعه سلامت است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در کمیته بیماری های غیرواگیر، کنترل بیماری های غیرواگیر از اولویت های مجموعه سلامت عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید وحید حسینی» در کمیته بیماری های غیرواگیر دانشگاه ضمن تقدیر از ایثارگری های کارکنان دانشگاه در همه گیری کرونا، گفت: در مرحله پساکرونا علاوه بر بازگشت به روال عادی در ارائه خدمات، باید به بیماری های غیرواگیر و راهکارهای پیشگیری از آن بیشتر توجه کرد.

او ضمن تاکید بر اهمیت بیماری های غیرواگیر و عوامل خطر آنها برای حوزه سلامت، کنترل بیماری های غیرواگیر و عوامل خطر موثر بر آنها را از اولویت های اصلی مجموعه سلامت دانست.

دکتر حسینی انجام مداخلات موثر در کنترل بیماری های غیرواگیر را نیازمند حمایت و همکاری تمامی سازمان ها برشمرد و گفت: مدیران دانشگاه باید با ایجاد حساسیت، تبیین اهداف و شناسایی افراد کلیدی، در پیشرفت برنامه های کنترلی بیماری های غیرواگیر، مداخله موثر داشته باشند.

مسوول ارشد حوزه سلامت فارس ضمن اشاره به اهمیت تشخیص زودهنگام بیماری های غیرواگیر، بر ارتقای تجهیزات تشخیصی در مراکز ارائه دهنده خدمات تاکید کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه ضمن بیان اهمیت انجام پژوهش های کاربردی در این حوزه، گفت: نتایج تحقیقات باید در مداخلات سطوح مختلف عملیاتی موثر باشد.

در ادامه معاون بهداشت دانشگاه نیز گفت: انجام اقدامات مداخله ای در کنترل بیماری های غیرواگیر، سالهاست در دستورکار سطوح معاونت بهداشت دانشگاه قرار دارد، اما سرعت روند رو به افزایش این بیماری ها آنچنان در حال پیشرفت است که کنترل آن نیازمند بازبینی و برنامه ریزی های جدی است.

دکتر «عباس رضائیان زاده» افزود: افزایش میزان موارد مبتلا به فشارخون بالا از 22 درصد به بیش از 35 درصد در جمعیت بالای 18 سال و افزایش میزان موارد مبتلا به دیابت از 10 درصد به 14.5 درصد در جمعیت بالای 25 سال، زنگ خطر را برای همه ما به صدا درآورده است.

او برگزاری مستمر کمیته بیماری های غیرواگیر دانشگاه و کارگروه های تخصصی این کمیته را از اقدامات موثر در کنترل این بیماری ها دانست.

در ادامه روسای کارگروه های تخصصی کمیته بیماری های غیرواگیر به ارائه گزارش عملکرد کارگروه خود پرداختند./ا.کشاورزی