متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

26 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: عباس رضائیان زاده
پست مربوطه: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی اپیدمیولوژی
وظایف محوله: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت دانشگاه
کلیه وظایف معاونت: کلیه امور مربوط به معاونت بهداشت در شیراز و شهرستان ها
 
تاریخچه ای از مدیریت یا معاونت :

-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون: ۱۳۸۰-۱۳۷۶.

-رئیس اداره کنترل کیفیت غذا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ۱۳۸۲-۱۳۸۰.

-مدیر بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۸۳-۱۳۸۲.

-رئیس بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۳۸۷-۱۳۸۶.

- عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از ۱۳۸۷ تا کنون

-رئیس گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز: ۱۳۹۵-۱۳۹۰.

- استاد تمام گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از شهریور ۱۳۹۲ تا کنون

-عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-عضو مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز.

-معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز:۱۴۰۰-۱۳۹۸.

-معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رئیس مرکز بهداشت استان: آبان ۱۴۰۰ تا کنون

-مشاور و نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان استان: آذر ۱۴۰۰ تا کنون

  • 1400/10/28
  • - تعداد بازدید: 41
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

10 توصیه تغذیه ای موثر در کاهش مصرف قند و شکر برای زندگی سالم تر

مصرف بی رویه قند و شکر به عنوان یکی از علت های ابتلا به چاقی و بیماری‌ دیابت شناخته می شود؛ بنابراین کاهش مصرف قند و شکر نخستین مرحله برای داشتن یک رژیم غذایی سالم و متعادل است. در ادامه با ما همراه باشید تا با توصیه هایی کاربردی برای کاهش مصرف قند و شکر در برنامه غذایی روزانه آشنا شویم:

مصرف بی رویه قند و شکر به عنوان یکی از علت های ابتلا به چاقی و بیماری‌ دیابت شناخته می شود؛ بنابراین کاهش مصرف قند و شکر نخستین مرحله برای داشتن یک رژیم غذایی سالم و متعادل است. در ادامه با ما همراه باشید تا با توصیه هایی کاربردی برای کاهش مصرف قند و شکر در برنامه غذایی روزانه آشنا شویم:

1.     هنگام خرید مواد غذایی، نشانگرهای رنگی تغذیه ای را به دقت بررسی کنیم تا بتوانیم مواد غذایی حاوی قند کمتری را انتخاب و خریداری کنیم.

2.     مصرف آبمیوه های صنعتی، نوشیدنی های گازدار و حاوی قند افزوده را محدود کنیم.

3.     به جای مصرف شیرهای طعم دار به ویژه انواع صنعتی، از شیر ساده کم چرب استفاده کنیم.

4.     در مصرف مواد قندی به ویژه قندهای ساده مثل شیرینی، شکلات، مربا، عسل و شربت ها، حد اعتدال را رعایت کنیم.

5.     به جای استفاده از قند و شکر به همراه چای، از خرما، توت خشک، انجیر خشک و کشمش در حد متعادل استفاده کنیم.

6.     آب و دوغ کم نمک را جایگزین انواع نوشابه، آب میوه های صنعتی و شربت ها کنیم.

7.     خرید انواع شیرینی، کلوچه و شکلات را محدود و منحصر به مناسبت های خاص کنیم.

8.     مقدار شکر مورد استفاده در انواع غذا، کیک و شیرینی خانگی را کاهش دهیم.

9.     در نظر داشته باشیم که قهوه و نسکافه های فوری حاوی میزان زیادی شکر افزوده است.

10. در کودکان مبتلا به بیش فعالی، مصرف زیاد قندهای ساده در تشدید علائم موثر است؛ بنابراین توصیه می شود مصرف این مواد غذایی در برنامه غذایی این کودکان محدود شود./ا.کشاورزی

«اعظم فرمانی»، کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,آموزش همگانی
  • کد خبری : 53922
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید