• 1398/07/02

آزمون مصاحبه دفاتر خدمات سلامت برگزار شد

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از برگزاری آزمون مصاحبه دفاتر خدمات سلامت، با حضور مهندس «محسن فرهادی» معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» با اعلام این خبر گفت: مصاحبه از 16 برگزیده آزمون کتبی که پیشتر برگزار شده، انجام شد و در نهایت هشت نفر پس از انجام بررسی های لازم، برای راه اندازی دفاتر خدمات سلامت در شیراز، ممسنی و آباده انتخاب می شوند.

او افزود: دفاتر خدمات سلامت با هدف ارتقای برنامه بهداشت عمومی که محور هفتم طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت بود، از سوی مرکز سلامت محیط و کار ایجاد شد.

دکتر همتی ادامه داد: این دفاتر برای بازدیدهای بهداشتی، افزایش پوشش و ارتقای ایمنی مواد غذایی در سطح عرضه ایجاد شدند که در این طرح ضمن افزایش پوشش بازدیدها و ارائه مشاوره به واحدهای صنفی، این امکان ایجاد شده است که بازرسان بخش دولتی به وظایف حاکمیتی خود بپردازند و تمامی عملیات غیر حاکمیتی از سوی این دفاتر انجام می گیرد./105