• 1398/08/18

آشنایی بانوان شاغل شیراز با اهمیت تشخیص به موقع سرطان پستان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از برگزاری سمینار آموزشی سرطان پستان با حضور بانوان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بیمارستان ها و ادارات خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» ضمن اشاره به اهمیت بیماری های غیرواگیر به ویژه سرطان پستان، در جوامع امروزی بر ضرورت پیشگیری، کنترل عوامل خطر، غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان تاکید کرد.

او از بانوان شاغل دانشگاه درخواست کرد تا با توجه به ظرفیت موجود در شبکه های بهداشت و درمان، خانه های بهداشت و پایگاه های سلامت خانواده، به عنوان سفیر سلامت محیط کار و خانواده خود، فرهنگ خودمراقبتی را ترویج دهند.

در این سمینار دکتر «فریبا مرادی» مدیرگروه بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت، اهداف برنامه جامع ملی کنترل سرطان های شایع، وضعیت بروز سرطان پستان در کشور و استان و اهمیت تاثیر تشخیص زودهنگام در کنترل این بیماری را معرفی کرد، همچنین با حضور دکتر «صدیقه طهماسبی» عضو هیات علمی گروه جراحی دانشگاه، شیوه خود آزمایی و روش های تشخیص زودهنگام سرطان پستان آموزش داده شد.

در پایان این برنامه با اهدای لوح یادبود، از همکاری های دکتر طهماسبی با معاونت بهداشت دانشگاه به پاس تلاش در برنامه های آموزشی تقدیر شد.