• 1401/12/13

ارائه خدمات مشاوره تغذیه به شرکت کنندگان در پویش حرکت به سوی وزن سلامت

مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اجرای پویش «حرکت به سوی وزن سلامت» در کارکنان ساختمان مرکزی تا پایان هفته سلامت 1402 در اردیبهشت، بر اهمیت کنترل اضافه وزن و چاقی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، «مریم مهارت» گفت: در راستای بهبود تغذیه کارکنان، گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت در حال برگزاری پویش «حرکت به سوی وزن سلامت» در میان کارکنان شاغل در ساختمان مرکزی دانشگاه است.

او با بیان اینکه این پویش از بیست و پنجم دی 1401 آغاز شده و تا اردیبهشت 1402 ادامه می یابد، اهداف آن را ارتقای سلامت کارکنان و ایجاد انگیزه و تشویق کارکنان دارای اضافه وزن و چاقی به اصلاح الگوی غذایی و کاهش وزن عنوان کرد.

مهارت توضیح داد: در مرحله ابتدایی این پویش، تن سنجی 219 نفر از کارکنان انجام و افراد دارای اضافه وزن و چاقی شناسایی شدند، در همین راستا نشت آموزشی-توجیهی ویژه شرکت کنندگان برگزار و مراحل بعدی پویش توضیح داده شد؛ همچنین عادات و الگوی غذایی افراد مورد بررسی قرار گرفت.

به گفته مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، در حال حاضر 102 نفر از کارکنان حاضر در پویش، تحت پوشش خدمت مشاوره تغذیه قرار دارند؛ همچنین نخستین مشاوره تغذیه شرکت کنندگان در بهمن انجام و زمان مشاوره های اسفند و فروردین نیز تعیین و به اطلاع شرکت کنندگان در این پویش رسیده است.

او بیان داشت: در راستای پیشگیری از کمبود ویتامین D و اثرات مفید آن بر کاهش وزن و شاخص های سندرم متابولیک، مکمل مگادوز ویتامین D برای حاضران در پویش تامین و در نوبت دوم مراجعه در اسفند به آنها تحویل داده شد.

مهارت ضمن تاکید بر اهمیت کنترل چاقی و اضافه وزن، از آمادگی گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت برای ارائه خدمات مشاوره ای به سایر کارکنان متقاضی خبر داد./ابوذر کشاورزی