• 1399/07/08
مدیر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد دانشگاه خبر داد؛

افتتاح مرکز تخصصی سلامت روان جامعه نگر در آینده نزدیک

مدیر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد: رسیدگی به مشکلات روانی خانواده های کودکان مبتلا به اوتیسم، در دستور کار مدیریت سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، «فریبا رضایی» در نشستی که با محوریت کودکان مبتلا به اوتیسم و با حضور «محبوبه ظریفکار فرد» رییس اداره بیماری های خاص و نمایندگان موسسه حامیان اوتیسم شیراز برگزار شد، گفت: یکی از مهمترین مشکلات خانواده های کودکان مبتلا به اوتیسم نیازهای مربوط به دریافت خدمات آموزشی، مشاوره ای، روانشناختی و توانبخشی با هدف افزایش تاب آوری و ارتقای سلامت روان آنان است.

او افزود: با توجه به مسایل مطرح شده از سوی نمایندگان موسسه حامیان اوتیسم شیراز و کارشناسان اداره بیماری های خاص و با تاکید بر اصل پیشگیری که اساس کار حوزه بهداشت است، مدیریت سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت، ارایه خدمات رایگان شامل آموزش مهارت های فرزندپروری، مهارت های زندگی، غربالگری و شناسایی اختلالات روانپزشکی و ارائه خدمات مشاوره تخصصی سلامت روان در سطوح پایه برای والدین این کودکان را در دستور کار خود قرار داده است.

رضایی در ادامه نشست از افتتاح مرکز تخصصی سلامت روان جامعه نگر در مهرماه خبر داد و گفت: در این مرکز تیمی شامل روانپزشک، پزشک عمومی، روانشناس، مددکار و کاردرمانگر به ارایه خدمات به مردم می پردازند.

او هدف از راه اندازی این مرکز را ایجاد تحول در سلامت روان شهری با دید جامعه نگر عنوان کرد و ادامه داد: مراقبت مشارکتی، بیماران نوروتیک، خدمات ویزیت و پیگیری تلفنی برای بیماران مبتلا به اختلالات شدید روانپزشکی از دیگر وظایف اصلی این مرکز خواهد بود./ا.کشاورزی