• 1400/09/07

انجام بیش از یک میلیون و 700 هزار تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه های استان فارس

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه، آخرین وضعیت کروناویروس در استان فارس را از ابتدای شیوع تا امروز شنبه ششم آذر سال 1400، اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضائیان زاده» با حضور در استودیو سلامت فارس و اعلام آخرین آمارهای مربوط به کروناویروس در استان فارس گفت: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، یک میلیون و 494 هزار و 725 تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه های استان تهیه شده که با بررسی نمونه های انجام شده، 440 هزار و 196 بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است؛ همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون، 250 هزار و 734 مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد 58 هزار و 541 بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع از ابتدا تاکنون، 498 هزار و 737 بیمار مبتلا به کووید 19 در استان فارس شناسایی شده است.

او با اعلام بستری 113 بیمار جدید طی 24 ساعت گذشته، مجموع بیماران بستری مثبت و مشکوک دارای علایم را هم اکنون در بیمارستان های استان نیز، هزار و 128 نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد، 149 بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.

دکتر رضائیان زاده در ادامه با اعلام جان باختن 6 هم استانی دیگر در اثر این بیماری طی روز گذشته تاکنون، مجموع جان باختگان ناشی از کووید 19 از ابتدای شیوع بیماری تا کنون را 7 هزار و 229 نفراعلام کرد.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه همچنین از بهبودی 486 هزار و 954 نفر از ابتدا تاکنون خبر داد که از بیمارستان ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.

او مجموع تعداد دز تزریق شده واکسن کرونا در شهرستان های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از ابتدا تاکنون را پنج میلیون و 877 هزار و 703 دز اعلام کرد و گفت: از این تعداد سه میلیون و 140 هزار و 505 دز نوبت اول و دو میلیون و 695 هزار و 289 دز نوبت دوم واکسن بوده است.

این مقام مسوول در دانشگاه با این هشدار که با توجه به روند کاهشی بیماری در روزهای اخیر، با کاهش حساسیت و ساده انگاری برخی افراد در جامعه مواجهیم، از مردم خواست تا استفاده از ماسک مورد توجه قرار دهند، زیرا در کنار واکسن زدن باید شیوه نامه های بهداشتی نیز رعایت شود.

دکتر رضائیان زاده با بیان اینکه خوشبختانه بسیاری از مردم واکسن کرونا را دریافت کرده اند، از دیگر افرادی که واکسن دریافت نکرده اند خواست تا هرچه سریعتر برای دریافت واکسن به مراکز تجمیعی واکسیناسیون مراجعه کرده و واکسن خود را دریافت کنند./103