انجام بیش از 27 هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از انجام بیش از 27 هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضاییان زاده» گفت: در راستای حفظ سلامت روزه داران و هم استانی ها در ماه مبارک رمضان، برنامه کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به همت واحد سلامت محیط دانشگاه عوم پزشکی شیراز انجام شد.
او ادامه داد: این طرح با هدف تشدید کنترل، نظارت و بازرسی مستمر از مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه، آش و حلیم پزی ها و رستوران ها، کبابی ها، قنادی ها و نانوایی ها در قالب تیم های بازرسی در ساعات اداری و غیر اداری و ایام تعطیل از ابتدای ماه رمضان انجام شد.
دکتر رضائیان زاده اعلام کرد: در این مدت از سه هزار و 620 واحد شیرینی فروشی، قنادی، عرضه آش و حلیم و محل های تهیه و فروش زولبیا و بامیه؛ همچنین 24 هزار و 141 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید شد.
این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: در ایام ماه مبارک رمضان، 19 هزار و 170 مورد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی شامل تست روغن، دما، پی اچ، یدسنجی، شوری سنجی و ارزیابی بار آلودگی سطوح در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با تلاش بازرسان بهداشت محیط انجام شد.
به گفته معاون بهداشت دانشگاه، در همین مدت سه هزار و 229 بازدید بهداشتی از مساجد و اماکن متبرکه با تاکید بر فاصله گذاری، بهداشت فردی و عمومی در برگزاری مراسم انجام شد.
دکتر رضائیان زاده گفت: در بازرسی های ماه رمضان امسال، 84 مرکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و امکنه عمومی متخلف تعطیل، هزار و 121 مرکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی متخلف نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.
او یادآور شد: در راستای حفظ سلامت روزه داران، دو هزار و 188 مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی، 36 هزار و 343 مورد کلرسنجی آب آشامیدنی و دو هزار و 497 مورد بازدید مشترک به همراه نمایندگان سایر ارگان ها انجام شد و 19 هزار و 610 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف نیز معدوم شده است./ا.کشاورزی
پایان خبر
نظر دهید