• 1398/11/12

بررسی اجرای شاخص های بهداشتی سروستان با حضور معاون بهداشت دانشگاه

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با هدف بررسی شاخص های تفاهم نامه با مدیران و کارشناسان ستادی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروستان، دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان، دکتر «عبدالرسول همتی» هدف از این بازدید را نظارت بر نحوه ارائه خدمات و بررسی شاخص های بهداشتی با هدف ارائه بهتر خدمات به مردم عنوان کرد.

معاون بهداشت دانشگاه افزود: ارائه خدمات با کیفیت بهداشتی به جمعیت زیر پوشش، در گرو شناسایی و رفع موانع موجود است که در این بازدیدها تلاش می شود با مشارکت کارکنان و رفع مسایل و موانع نسبت به ارتقای سطح ارائه خدمات به مردم گام های موثری برداشته شود.

دکتر همتی پس از ارائه شاخص ها از سوی کارشناسان هر حوزه، عملکرد این شبکه را مثبت ارزیابی کرد و راهکارهایی برای بهبود برنامه ها و ارتقای شاخص های بهداشتی ارائه کرد.

معاون بهداشت دانشگاه در بازدید از مهمان شهر شهید بهشتی(درمانگاه اردوگاه افاغنه)، روند خدمت رسانی پزشک و کارکنان این مرکز را جویا شد و با معاون کل اتباع خارجی فارس دیدار و گفت و گو کرد./102

• کد خبری : 19226