• 1398/12/27

تاخیر کوچ بهاره عشایر در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابلاغ تصمیم تاخیر کوچ بهاره عشایر به ادارات مرتبط، در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا خبرداد.

تاخیر کوچ بهاره عشایر در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» گفت: به دلیل محدودیت دسترسی خانوارهای عشایری به فضای مجازی و کسب اطلاعات در خصوص بیماری کرونا، تیم های سیار آموزش و اطلاع رسانی به مناطق عشایرنشین اعزام شده اند.

او افزود: پیرو برگزاری جلسه با حضور ادارات مرتبط و پس از تبادل نظر، مقرر شد بر اساس مکاتبه اداره کل امور عشایر استان با شهرستان ها، کوچ بهاره عشایر به مناطق ییلاقی تا اطلاع ثانوی و عادی شدن وضعیت این بیماری در جامعه به تعویق افتد.

معاون بهداشت دانشگاه به خانوارهای عشایری توصیه کرد: با مشاهده نشانه های این بیماری همچون تب، سرفه و تنگی نفس به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت و یا خانه بهداشت مراجعه کنند./105