• 1401/05/18

تشکیل کمیته برگزاری آئین اربعین حسینی در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز

کارشناس مسوول کاهش خطر بلایا و حوادث دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از برگزاری کمیته مراسم اربعین حسینی در معاونت بهداشت دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مهندس «رضا کشاورز مویدی» گفت: در راستای انجام هماهنگی بیشتر و برنامه ریزی چگونگی استقرار پایگاه های بهداشت در مراسم فرهنگی عبادی اربعین حسینی، کمیته ای با حضور نمایندگان سازمان های مرتبط برگزار شد.
او افزود: در این نشست که با حضور نمایندگان اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان فارس، معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه، معاونت درمان دانشگاه و معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد، تهیه محتوای آموزش رسانه ای موردنیاز در زمینه مسایل مرتبط با اربعین و ارائه به به اداره کل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان فارس با هدف توزیع بین زائران حسینی،  در دستور کار قرار گرفت.
مهندس کشاورز مویدی گفت: پخش فیلم های آموزش سلامت در اتوبوس های حامل زائران اربعین حسینی و تلاش و پیگیری برای نظافت عمومی سرویس های بهداشتی مجتمع های خدماتی رفاهی بین جاده ای مورد استفاده زائران، از مهم ترین مصوبات این نشست بود./ابوذر کشاورزی