03 آذر 1403

  • 1400/10/19
  • - تعداد بازدید: 61
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تصمیم گیری برای نحوه انجام معاینات و مراقبت های دوره ای دانشجویان جدید دانشگاه ها

به گفته معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، حضور دانشجویان در دانشگاه ها و شرکت در کلاس های حضوری منوط به انجام واکسیناسیون کامل با تاکید بر تزریق نوبت سوم واکسن است.

به گفته معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، حضور دانشجویان در دانشگاه ها و شرکت در کلاس های حضوری منوط به انجام واکسیناسیون کامل با تاکید بر تزریق نوبت سوم واکسن است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «محمدرضا کریمی» گفت: نشست مشترک معاونت بهداشت دانشگاه و نمایندگان دانشگاه های وابسته به وزارت علوم، با هدف انجام معاینات و مراقبت های دوره ای دانشجویان جدید و اجرای الزامات سلامت محیط در محل برگزاری آزمون ها، کلاس های آموزشی و خوابگاه های دانشجویی برگزار شد.

او افزود: با توجه به همه گیری کرونا طی دو سال گذشته و غیرحضوری بودن کلاس های آموزشی دانشجویان و در دسترس نبودن دانشجویان برای انجام مراقبت حضوری آنان، در سال تحصیلی جاری همچون سال گذشته، مراقبت دانشجویان به صورت غیرحضوری انجام می شود.

دکتر کریمی با بیان اینکه در صورت تغییر برنامه مراقبت های غیرحضوری جوانان به حضوری، برنامه ریزی های لازم در این خصوص انجام می شود، از همکاری دانشگاه های وابسته به وزارت علوم در این زمینه قدردانی کرد و گفت: در این راستا لازم است دانشگاه ها لیست دانشجویان جدید را به شبکه های بهداشت و درمان زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کنند تا مراقبت دانشجویان طبق سامانه یکپارچه بهداشت «سیب» انجام و مراقبت ها در پرونده الکترونیک سلامت ثبت شود.

او ادامه داد: با توجه به شیوع بیماری های غیرواگیر در جوانان، ضروری است مراقبت دانشجویان جدید به صورت کامل انجام و در صورت شناسایی بیماری های غیرواگیر شایع در این گروه هدف، مراقبت های لازم به صورت حضوری ارائه شود.

این مقام مسوول در معاونت بهداشت دانشگاه با اشاره به بروز اختلالات سلامت از جمله افسردگی در جوانان در همه گیری کرونا گفت: مسوولان در دانشگاه ها باید در صورت مشاهده هر نوع مشکل و اختلال رفتاری در دانشجو، هماهنگی های لازم برای ارزیابی سلامت روان را انجام دهند.

دکتر کریمی همچنین اجرای الزامات سلامت محیط در محل برگزاری آزمون ها و کلاس های آموزشی دانشگاه ها، بر اساس نسخه سوم شیوه نامه های بهداشتی مبارزه با بیماری کووید-19 را ضروری خواند.

 

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه تاکید کرد: دانشجویان دارای علائم بیماری کووید19 در دانشگاه و یا خوابگاه های دانشجویی باید با پیگیری مسوولان برای انجام تست PCR، به مراکز 16 ساعته منتخب تشخیص و درمان سرپایی کرونا ارجاع داده شوند و در صورت مثبت شدن تست PCR یا تایید پزشک معتمد مبنی بر ابتلای دانشجو به این بیماری، دانشجو باید به مدت 14 روز در محل قرنطینه دانشجویی یا منزل قرنطینه شده و برنامه آموزش به صورت مجازی برای او ادامه یابد.

او یادآور شد: دیگر دانشجویان در تماس مستقیم با فرد مبتلا نیز باید تست سریع کووید را انجام داده و ارزیابی سلامت این گروه از دانشجویان از سوی ناظران مراکز خدمات جامع سلامت به مدت پنج روز انجام شود تا در صورت ابتلای یک دانشجوی دیگر از دانشجویان تحت مراقبت پنج روزه، کلاس یا خوابگاه آنان به مدت 14 روز تعطیل و دانشجویان به محل های در نظر گرفته شده برای قرنطینه معرفی شوند./ا.کشاورزی

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,اخبار کرونا ویروس
  • کد خبری : 53522
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید