• 1398/12/13

تقدیر معاون بهداشت دانشگاه از تلاشگران حوزه بهداشت در مهار بیماری کرونا

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با ارسال پیامی، از تلاش شبانه روزی کارکنان حوزه بهداشت در کنترل شیوع بیماری کرونا تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن پیام دکتر «عبدالرسول همتی» آمده است:

و منْ أحْیاها فکأنّما أحْیا النّاس جمیعًا

هرکس انسانی را از مرگ نجات دهد گویا همه مردم را از مرگ نجات داده است.(سوره مائده آیه 32)

ایجاد فرصت ادامه زندگی به دیگر انسان ها هدیه ای الهی است که فرد را برای همیشه ماندگار می کند؛ بخششی برگرفته از رحمت الهی و سیره ائمه اطهار.

سلامتی مولفه ای بسیار تاثیرگذار در کیفیت زندگی است که مراقبت از آن علاوه بر وظیفه شخصی یک مسوولیت همگانی اجتماعی است.

خداوند سبحان را شاکریم که در این برهه از زمان، افتخار خدمت به مردم استان پهناورمان را نصیب ما کرده است.

اینجانب به عنوان عضوی کوچک از جامعه بزرگ کارکنان حوزه بهداشت دانشگاه، بر خود لازم می دانم از خدمات و تلاش های تمامی همکاران خود، پزشکان، پرستاران، ماماها، کارشناسان و کاردان های مبارزه با بیماری ها، بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای، علوم آزمایشگاهی و سلامت خانواده، کارشناسان تغذیه و سلامت روان، نیروهای پشتیبانی و بهورزان عزیز که این روزها در خط مقدم حفظ و حراست از سلامتی مردم در پیشگیری و کنترل بیماری کووید 19، به طور شبانه روز تلاش کرده و از جان و زندگی خود می گذرید، تقدیر و ستایش نموده و سربلندی شما را در این امتحان الهی از خداوند منان مسئلت دارم.

دکتر عبدالرسول همتی

معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان