• 1399/09/03

تقویت ارایه خدمات بهداشتی روستا با فارغ التحصیلی 132 بهورز در دوسال اخیر

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در مراسم تقدیر از مدیران و مربیان مراکز آموزش بهورزی شهرستان های ممسنی، مرودشت و فیروزآباد، نقش بهورزان را در سیستم خدمات بهداشتی کشور اساسی و غیرقابل جایگزین عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» گفت: با جذب 132 بهورز در سال 1396 و گذراندن دوره ی آموزشی فراگیران/کارآموزان بهورزی، در طی دو سال و ورود این عزیزان به چرخه ارائه خدمات، سیستم ارائه خدمات بهداشتی در روستاهای استان تقویت شد.

او با بیان اینکه در آخرین دوره آموزشی، 13 دانش آموخته مرکز آموزش بهورزی مرودشت، فارغ التحصیلی خود را جشن گرفتند و به زودی به بدنه ارایه خدمات سلامت دانشگاه وارد می شوند، افزود: در پی فارغ التحصیلی تمامی فراگیران مراکز آموزش بهورزی، مراسم تقدیر از مدیران و مربیان مراکز آموزش بهورزی شهرستان های مرودشت، ممسنی و فیروز آباد در شهرستان مرودشت برگزار شد.

دکتر همتی ضمن بیان اهمیت مراکز آموزش بهورزی در نظام PHC به نقش کلیدی و اساسی این مراکز اشاره کرد و ادامه داد: تلاش های مدیران و مربیان مراکز آموزش بهورزی استان چشمگیر و قابل تقدیر است.

او همچنین بر حمایت همه جانبه شبکه ها در تامین منابع مورد نیاز مراکز آموزش بهورزی تاکید کرد.

در پایان از مدیران و مربیان مراکز آموزش بهورزی با حضور رییس و معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان مرودشت، معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان ممسنی و کارشناس مسوول بهورزی استان نیز تقدیر شد./ا.کشاورزی