• 1399/09/03

جانباختگان کرونایی در فارس به مرز 2000 نفر رسید

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، جانباختگان کرونایی در فارس به مرز 2000 نفر رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» با بیان اینکه متاسفانه 39 نفر در 24 ساعت گذشته به دلیل ابتلا به کروناویروس جان خود را از دست دادند افزود: با این موارد جدید، آمار موارد فوتی به دلیل ابتلا به کرونا ویروس در فارس به هزار و 989 نفر رسیده است.

او اظهار کرد: در استان فارس از ابتدای شیوع کروناویروس تا کنون، بیش از 435 هزار نمونه آزمایشگاهی از افراد بیمار و علامت دار تهیه شده است که از این تعداد، 120 هزار و 218 مورد مثبت شناسایی شده است.

دکتر همتی همچنین آمار بهبودیافتگان بیمارستانی و ایزوله خانگی استان را 103 هزار و 513 نفر عنوان کرد و گفت: هم اکنون هزار و 813 بیمار مشکوک و علامت دار در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد، 352 بیمار مبتلا به کووید19 نیز به دلیل وخامت وضعیت جسمی در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان های سطح استان بستری هستند.

معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به روند افزایشی ابتلا به کووید19 و فوت ناشی از آن در فارس تاکید کرد: بیاییم با استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی، شست و شوی مرتب دست ها و پرهیز از ترددهای غیرضرور، از ابتلا به کروناویروس پیشگیری کنیم./105