02 آذر 1403

  • 1401/01/30
  • - تعداد بازدید: 47
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دسترسی بانوان به مراقبت های بهداشتی، تضمین کننده کاهش عوارض احتمالی بارداری و زایمان است

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دسترسی بانوان به مراقبت های بهداشتی و درمانی با کیفیت مطلوب، تضمین کننده کاهش عوارض احتمالی در دوران بارداری و زایمان است.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دسترسی بانوان به مراقبت های بهداشتی و درمانی با کیفیت مطلوب، تضمین کننده کاهش عوارض احتمالی در دوران بارداری و زایمان است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضاییان زاده» گفت: گرچه بارداری و زایمان فرآیندی طبیعی محسوب می شود، اما هر بارداری می تواند یک خطر بالقوه باشد، بی شک دوران بارداری پرخطرترین و با اهمیت ترین دوران زندگی بانوان بوده و مراقبت های ویژه ای را می طلبد.

او ادامه داد: بارداری، تولد نوزاد و مادر شدن، دورانی پر از شعف و شادی برای افراد خانواده بوده و دسترسی بانوان به مراقبت های بهداشتی و درمانی با کیفیت مطلوب در دوران قبل، حین و پس از بارداری و در زمان زایمان، تضمین کننده کاهش عوارض احتمالی این مراحل تا بیشترین حد امکان است.

دکتر رضائیان زاده گفت: شناسایی و پیگیری مادران باردار نیازمند مراقبت ویژه به صورت شبانه روزی، هماهنگی با اورژانس 115 و مراکز درمانی برای انتقال مادران پرخطر و یا در شرف زایمان و انجام اقدامات درمانی و تشکیل تیم عملیات و نجات جان مادر باردار نیازمند مراقبت ویژه و انتقال آنان از مناطق صعب العبور و کم دسترس به مراکز درمانی تخصصی، بخشی از اقدامات همکاران حوزه سلامت استان است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان کرد: در راستای دسترسی تمام وقت مادران باردار به این خدمات و تقویت نظام ارائه خدمات بهداشتی به این گروه هدف، در تعطیلات نوروز 1401، برنامه کشیک نوروزی مراقبت از مادران باردار پرخطر، در سطح معاونت بهداشت و تمامی شبکه های بهداشت و درمان زیر مجموعه دانشگاه در استان، تنظیم و ابلاغ شد.

او ادامه داد: در نوروز امسال، دو هزار و 106 مورد ارجاع مادر باردار از سطح مراکز بهداشتی به سطوح تخصصی، 51 مورد اعزام به بیمارستان و 98 مورد شناسایی مادر باردار مشکوک به بیماری کرونا و 27 مورد شناسایی مادر باردار مبتلا به بیماری کووید 19 انجام و پیگیری روزانه و ارجاع این موارد به مراکز درمانی تشخیصی صورت گرفت.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن تشکر از تمامی دست اندرکاران حوزه سلامت مادران، از جمله پزشکان و مراقبان سلامت، ابراز امیدواری کرد در سال 1401 در سایه برنامه ریزی، مدیریت و نظارت بیشتر بر زیرساخت ها و کیفیت خدمات سلامت مادران و ریشه کنی بیماری کووید 19، شاهد ارتقای هر چه بیشتر سلامت مادران باردار باشیم./ا.کشاورزی

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبری : 58526
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید