• 1400/09/02

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه و مرکز بهداشت استان فارس منصوب شد

طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضائیان زاده» به سمت سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه و مرکز بهداشت استان فارس منصوب شد.

طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضائیان زاده» به سمت سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه و مرکز بهداشت استان فارس منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن حکم دکتر «سید وحید حسینی»، سرپرست دانشگاه خطاب به دکتر «رضائیان زاده» آمده است:

احتراماً با عنایت به مراتب تعهد و تجربیات ارزنده جنابعالی به موجب این حکم به عنوان «سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه و مرکز بهداشت استان فارس» منصوب می گردید، تا با توکل به خداوند متعال و همکاری اساتید ارزشمند وکارشناسان توانمند نسبت به تلاش و پیگیری ارتقاء سطح سلامت مردم عزیز استان فارس اقدام فرمائید.

توفیق روزافزون جنابعالی را از خداوند منان مسالت می نمایم.

دکتر سید وحید حسینی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

همچنین دکتر حسینی در این حکم، از زحمات بی دریغ دکتر «عبدالرسول همتی» معاون بهداشت پیشین دانشگاه در مدت تصدی این مسوولیت قدردانی کرد.