• 1399/01/22

شناسایی 129 بیمار جدید مبتلا به کووید 19 در فارس/فیلم

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با اعلام افزوده شدن 129 بیمار جدید مبتلا به کروناویروس در فارس، آمار جدیدمبتلایان به این بیماری را هزار و 656 مورد اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» با اعلام این خبر گفت: از مجموع این مبتلایان، تاکنون 452 نفر بهبود یافته و از مراکز درمانی ترخیص شده اند.

او ادامه داد: همچنین 774 نفر از مبتلایان به دلیل مساعد بودن شرایط جسمانی، در قرنطینه خانگی به سر می برند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: آمار موارد مرگ و میر ناشی از این بیماری طی 72 ساعت گذشته و بر روی عدد 42 ثابت ماند ه است.

دکر همتی با آرزوی سلامتی برای تمامی مردم استان، مهم ترین راه مصونیت از ابتلا به این بیماری را رعایت اصول بهداشتی شامل حضور در منازل، شست و شوی منظم دست ها، پرهیز از تماس دست آلوده با صورت و پرهیز از تماس با افراد دارای علایمی مانند سرفه، عطسه و تب اعلام کرد./101