• 1399/02/01

شناسایی 148 مورد جدید ابتلا به کروناویروس در فارس/ تاکید بر حفظ فاصله مناسب در روابط اجتماعی

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شناسایی 148 بیمار جدید مبتلا به کروناویروس در فارس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» با اعلام این خبر گفت: از مجموع هزار و 775 نمونه تست ارسال شده به مراکز آزمایشگاهی، 148 مورد مثبت اعلام شده است.

او ادامه داد: با شناسایی موارد جدید، مجموع آمار مبتلایان در استان فارس به دو هزار و 475 مورد می رسد.

این مقام مسوول در حوزه سلامت فارس ضمن اعلام اینکه طی 24 ساعت گذشته، موردی از فوتی در اثر ابتلا به این بیماری به ثبت نرسیده است، اظهار کرد: هزار و 235 نفر از مبتلایان نیز به دلیل شرایط مساعد جسمی در قرنطینه خانگی بوده اند.

دکتر همتی اضافه کرد: همچنین 584 نفر از مبتلایان استان فارس بهبود یافته و ترخیص شده اند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: با توجه به ضرورت قطع زنجیره های انتقال کروناویروس در جامعه، لازم است تا حد امکان در خانه بمانیم و در صورت ضرورت به حضور خارج از منزل، فاصله مناسب را در روابط اجتماعی حفظ کنیم.

او در ادامه سامانه salamat.gov.ir را برای ثبت اطلاعات سلامت خود و ایجاد امکان پیگیری های وزارت بهداشت معرفی کرد./101