• 1399/08/07

ضرورت شناسایی به موقع مبتلایان به ایدز برای اثربخشی بیشتر مراقبت ها

به گفته مدیرگروه بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی شیراز، شناسایی مناطق و جمعیت های هدف از نظر بیماریابی اچ آی وی/ ایدز از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و در پیشبرد بیماریابی صحیح، بسیار کمک کننده است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «مصطفی ابراهیمی» ضمن بیان اهمیت بیماریابی در برنامه اچ آی وی / ایدز گفت: اچ آی وی از جمله عفونت هایی است که در صورت شناسایی به موقع فرد و برقراری مراقبت و درمان، بیمار می تواند طول عمر طبیعی داشته باشد.

او افزود: کارگاه آموزشی بیماریابی اچ آی وی/ ایدز با هدف تبادل نظر مسوولان و کارشناسان مبارزه با بیماری های واگیر شهرستان ها در خصوص بیماریابی، فعالیت های انجام شده در سال گذشته، درمان بیماران و نیز برنامه های پیش رو برگزار شد.

دکتر ابراهیمی اضافه کرد: کارشناسان بیماری های واگیر تمامی شهرستان های استان، علاوه بر فعالیت های ویژه در بحران کووید19، مراقبت دیگر بیماری های واگیر را از یاد نبرده و نسبت به این امر اهتمام ویژه می ورزند.

از دیگر موضوعات مطرح شده در این کارگاه که به دلیل شیوع کرونا به صورت غیرحضوری و به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، اپیدمیولوژی بیماری ایدز در کشور و استان، شیوه های دسترسی به افراد در معرض خطر و آموزش تست سریع بود./ا.کشاورزی