• 1400/09/09

مدیر سلامت خانواده، جمعیت و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز منصوب شد

با حکم سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» به عنوان مدیر سلامت خانواده، جمعیت و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه منصوب شد.

با حکم سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» به عنوان مدیر سلامت خانواده، جمعیت و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، متن حکم دکتر «عباس رضائیان زاده» خطاب به دکتر «همتی» بدین شرح است:

با عنایت به مراتب تعهد و شایستگی جنابعالی و به منظور بهره مندی از توان علمی و تجارب عملی شما و در راستای توسعه شاخص های نظام بهداشت، به موجب این ابلاغ به عنوان مدیر سلامت خانواده، جمعیت و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز منصوب میگردید تا در سایه الطاف الهی زیر نظر مستقیم اینجانب در پیشبرد اهداف مقدس نظام سلامت در حیطه ی ماموریت های مدیریت سلامت خانواده، جمعیت و مدارس بویژه سیاست های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری تمامی سعی و تلاش خود را به کار بندید. توفیق روزافزونتان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر عباس رضائیان زاده

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

همچنین دکتر «عباس رضائیان زاده» سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از زحمات دکتر «معصومه صفاری» در زمان تصدی این مسوولیت تشکر کرد.