• 1399/06/23

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه منصوب شد

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز طی حکمی، مهندس «سیامک شمس» را به سمت مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در این حکم خطاب به مهندس شمس آمده است:

با عنایت به مراتب تعهد و شایستگی جنابعالی و به منظور بهره مندی از توان علمی و تجارب عملی شما و در راستای توسعه شاخص های نظام بهداشت به موجب این ابلاغ به عنوان «مدیر سلامت محیط و کار» حوزه معاونت بهداشت دانشگاه منصوب می گردید. انتظار دارم زیر نظر مستقیم اینجانب با ایجاد فضای صمیمیت بین همکاران در گروه های مهم و حساس بهداشت حرفه ای و بهداشت محیط هم افزایی و تلاش لازم در جهت نیل به اهداف مقدس بهداشت فراهم گردد. توفیق روزافزون شما را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر عبدالرسول همتی

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز