بستر سازی برای تقویت اقدامات مبتکرانه آموزشی دانشجویان تغذیه
مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بستر سازی جهت تقویت و جهت دهی به اقدامات مبتکرانه آموزشی در هنگام کارآموزی دانشجویان تغذیه خبر داد.
مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بستر سازی جهت تقویت و جهت دهی به اقدامات مبتکرانه آموزشی در هنگام کارآموزی دانشجویان تغذیه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، «مریم مهارت» با بیان اینکه برنامه ریزی و برگزاری دوره های کارآموزی دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد علوم تغذیه، بر عهده گروه تغذیه معاونت بهداشت است، گفت: این گروه پذیرای کارآموزانی از دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، مجتمع آموزشی عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرستان سروستان است.
او ادامه داد: دانشجویان کارآموز در قالب گروه های دو نفره در مراکز خدمات جامع سلامت حضور یافته و با شرح وظایف کارشناسان تغذیه و جزئیات برنامه ها آشنا می شوند.
مهارت افزود: کارآموزان در طول دوره کارآموزی، ضمن فراگیری مطالب آموزشی، با نحوه ارائه خدمات تغذیه به مراجعین مرکز و تنظیم برنامه غذایی، راه های تولید محتوا و نحوه برگزاری جلسات آموزش حضوری و غیرحضوری در جامعه نیز آشنا می شوند و پس از فراگیری مطالب آموزشی، می توانند با نظارت مستقیم کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت، نسبت به ارائه خدمات مشاوره تغذیه و برگزاری جلسات آموزش حضوری و غیرحضوری در جمعیت تحت پوشش آن مرکز اقدام کنند.
مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه بیان کرد: گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه در اقدامی مبتکرانه، به منظور ایجاد انگیزه در دانشجویان و اجرای شیوه های نوین آموزشی، نمره اضافه جهت طراحی و اجرای آموزش های خلاقانه دانشجویان در سطح جامعه به ویژه مهدکودک ها، پیش دبستانی ها و مدارس در نظر گرفته است که دانشجویان می توانند با راهبری و جهت دهی گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت و واحد بهبود تغذیه جامعه ستاد شهرستان، نسبت به طراحی و اجرای شیوه های نوین آموزشی مانند مسابقات و بازی های ابتکاری اقدام کنند.
او اظهار کرد: در سال 1402، در مجموع 9 دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه در علوم بهداشتی از دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز و 43 دانشجوی کارشناسی علوم تغذیه از دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، مجتمع آموزشی عالی سلامت باقرالعلوم (ع) سپیدان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد سروستان، کارآموزی حوزه بهداشت خود را در گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه گذرانده اند.
پایان خبر