04 آذر 1403

  • 1399/03/13
  • - تعداد بازدید: 38
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون بهداشت دانشگاه تاکید کرد:

مراقبت بیماران مبتلا به دیابت و پرفشاری خون در زمان بحران کرونا

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با توجه به شیوع بیماری کووید19، بر مراقبت بیماران مبتلا به دیابت و پرفشاری خون در زمان بحران کرونا تاکید کرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با توجه به شیوع بیماری کووید19، بر مراقبت بیماران مبتلا به دیابت و پرفشاری خون در زمان بحران کرونا تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» گفت: دیابت و پرفشاری خون یک چالش مهم بهداشتی است، همچنین در جمعیت بالای 30 سال تحت پوشش دانشگاه به طور متوسط 10 درصد میتلا به دیابت و 22 درصد مبتلا به فشارخون هستند که تاکنون پرونده الکترونیک 70 درصد این بیماران به عنوان یکی از دستاورد های بسیار ارزشمند دانشگاه علوم پزشکی شیراز تشکیل شده است.

او افزود: این دو بیماری مزمن به طور گسترده زندگی روزمره بیماران مبتلا را تحت تأثیر قرار می ‌دهند و تنها با مراقبت صحیح می ‏توان از عوارض حاد و مزمن آنها پیشگیری کرد و یا بروز آنها را به تعویق انداخت.

معاون بهداشت دانشگاه ادامه داد: در صورتی که بیماران خدمات منظم و استاندارد دریافت نکنند، خیلی سریع دچار عوارض این بیماری ها می شوند.

دکتر همتی اضافه کرد: با توجه به شیوع پاندمی بیماری کووید 19 و اتخاذ تدابیر و سیاست های کشوری در راستای پیشگیری از گسترش این بیماری و متعاقب آن کاهش بار مراجعات به مراکز درمانی و ایجاد اختلال در روند درمان بیماران مبتلا به دیابت و پرفشاری خون، در حال حاضر مراقبت از این بیماران و حصول اطمینان از دریافت خدمات استاندارد و نظام مند، بیش از هر زمان دیگری اهمیت پیدا کرده است.

او ادامه داد: در همین راستا، دستورالعمل «مراقبت بیماران مبتلا به دیابت و پرفشاری خون در شرایط بحران پاندمی کووید 19» مبتنی بر اصول فاصله گذاری اجتماعی، در سطح دانشگاه تدوین و از ابتدای اردیبهشت امسال اجرایی شده است.

این مقام مسوول در دانشگاه گفت: طبق دستورالعمل، برنامه ریزی برای پذیرش بیماران در زمانی که بار مراجعه به مراکز بهداشتی پایین است، با رعایت کامل اصول بهداشتی و همچنین اولویت پذیرش این بیماران با توجه به اینکه در گروه پرخطر قرار دارند، از موارد تاکید شده در این دستورالعمل است.

معاون بهداشت دانشگاه افزود: با توجه به دستاوردهایی که تا کنون در زمینه مراقبت و کنترل بیماری دیابت و پرفشاری خون در استان حاصل شده است، از تمامی این بیماران درخواست می شود که بدون نگرانی و با استفاده از وسایل حفاظت فردی به پزشک خانواده مراجعه کنند، چرا که عدم مراجعه و کنترل نشدن بیماری می تواند تبعات زیادی از جمله بروز و گسترش عوارض را به همراه داشته باشد که منجر به تحمیل هزینه و عوارض جسمی و روانی جبران ناپذیر می شود./105

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,اخبار کرونا ویروس
  • کد خبری : 24827
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید