• 1400/09/07
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مشاور و نماینده تام الاختیار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز در امور شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان منصوب شد

با حکم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضائیان زاده» به عنوان مشاور و نماینده تام الاختیار ایشان در امور شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن حکم دکتر «سید وحید حسینی» خطاب به دکتر «رضائیان زاده» آمده است:

نظر به مراتب تعهد و تجربیات ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ با حفظ سمت به عنوان مشاور و نماینده تام الاختیار اینجانب در امور شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان منصوب می گردید تا با استعانت از خداوند متعال نسبت به پیگیری رفع مشکلات شبکه ها اقدام و شاهد بهبود روند فعالیت ها باشیم.

توفیق روزافزون شما را از خداوند منان مسألت می نمایم.

دکتر سید وحید حسینی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز