• 1401/05/09

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، روز روابط عمومی و ارتباطات را تبریک گفتند

تحولات شگرف و خیره ‌کننده فناوری‌ های نوین عرصه ارتباطات و رشد چشمگیر تکنولوژی‌ های ارتباط جمعی در جهان کنونی باعث کوچک شدن مکان و نزدیکی انسان ‌ها به یکدیگر شده است و برخورداری از یک روابط عمومی پویا و کارآمد را یکی از شاخص ‌های مدیریت افکار در سازمان ‌ها کرده است.

در متن پیام دکتر «عباس رضائیان زاده» آمده است:

شکی نیست مدیران و کارشناسان روابط عمومی با اطلاع رسانی، اطلاع یابی و انعکاس به موقع مسایل، مشکلات و نیازهای مخاطبان، مدیران را در فرایند مهم تصمیم گیری و تصمیم سازی یاری می ‏کنند و بر همه ماست که قدردان این تلاش حرفه ‏ای و حساس روابط عمومی ‏ها باشیم.

پس از آغاز همه گیری کووید 19، شاهد پیشتازی تکنولوژی و استفاده از آن بودیم. ویدئو کنفرانس‌ها و آموزش‌های تحت شبکه و ارتباطات مجازی مردم بسیار رونق گرفت.

با ورود کرونا به حیطه روح و روان جامعه و بارگذاری انواع مطالب در صفحات مجازی، شاهد سیل عظیمی از شایعات و اضطراب مردم بودیم که بی شک، نقش مدیریت روابط عمومی دانشگاه در کنترل آن بی بدیل بوده است.

در بحران کرونا، حوزه روابط عمومی دانشگاه با حفظ ارتباط میان مدیران و پرسنل سازمان ‌ها از یک سو و میان مسوولان و مردم از سوی دیگر، در عین حفاظت از سلامت آنها و با بهره‌ گیری از توان فراگیری شبکه ‌های اجتماعی و فضای مجازی، اطلاع رسانی و مدیریت آن را به نحو احسن انجام داد.

نامگذاری روزی به نام روز روابط عمومی، فرصتی مغتنم برای تقدیر از تلاش های شبانه روزی همیشگی این عزیزان، به ویژه در بحران همه گیری کرونا است.

اینجانب ضمن گرامیداشت و تبریک مجدد 27 اردیبهشت، روز ملی ارتباطات و روابط عمومی به تمامی همکاران فعال در این حوزه، موفقیت و سربلندی این عزیزان را از درگاه خداوند منان مسالت دارم.

دکتر عباس رضائیان زاده

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز