• 1399/03/31

معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان فارس ابقا شد

با حکم رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» در سمت خود به عنوان معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان فارس ابقا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در متن حکم دکتر «مهرزاد لطفی» خطاب به دکتر «همتی» آمده است:

پیرو ابلاغ انتصاب شماره 84/01/9/پ/97 مورخ 22/1/97 ، نظر به مراتب تعهد و تجربیات ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان فارس ابقاء می گردید تا با توکل به خداوند متعال و همکاری سایر معاونین، مدیران و همکاران نسبت به پیگیری امور اقدام فرمایید.

توفیق روزافزون جنابعالی را از ایزد منان مسالت می نمایم.

اهم شرح وظایف جنابعالی به شرح ذیل می باشد:

1- ساماندهی در اجرای برنامه پزشک خانواده شهری در استان فارس با رویکرد تسهیل و افزایش دسترسی آحاد جامعه به خدمات سلامت.

2- نظارت مستمر جهت کنترل و مهار بیماری های واگیر و غیر واگیر با توجه به سیاست های وزارتی در تعامل با تمامی دستگاه های اجرایی استان.

3- توجه ویژه به ارتقای شاخص های بهداشتی به ویژه در حوزه های بلایا و حوادث ترافیکی، مادران باردار، کودکان و سالمندان.

4- تلاش به منظور ارتقای سلامت جامعه با عنایت ویژه به مباحث بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای.

5- برنامه ریزی مدون در راستای افزایش سطح سلامت بهداشت روان جامعه.

6- ارتقای کمی و کیفی آموزش های حضوری و مجازی و توجه به سلامت خانواده، بهداشت مدارس و سلامت دهان و دندان.

7- آماده سازی ایجاد بستر مناسب جهت مدیریت و مقابله با همه گیری بیماری های عفونی.

8- نظارت مستمر و پیگیری امور شبکه ها در تعامل با فرمانداران، نمایندگان مجلس و مسوولین محترم شهرستان ها.

9- ارائه گزارش در عملکرد دوره ای در قالب داشبورد مدیریتی و انجام امور محوله.

دکتر مهرزاد لطفی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز