متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

28 تیر 1403

  • 1398/09/23
  • - تعداد بازدید: 10
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

وضعیت شاخص های حوزه بهداشت دانشگاه قابل افتخار است

اعضای شورای سیاستگذاری تحول در نظام بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، برای یکصد و نهمین بار، با هدف بررسی و تصمیم گیری در خصوص اولویت های سلامت در استان فارس، گرد هم آمدند.

سرپرست دانشگاه در یکصد و نهمین نشست سیاستگذاری تحول در نظام بهداشت:
وضعیت شاخص های حوزه بهداشت دانشگاه قابل افتخار است

اعضای شورای سیاستگذاری تحول در نظام بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، برای یکصد و نهمین بار، با هدف بررسی و تصمیم گیری در خصوص اولویت های سلامت در استان فارس، گرد هم آمدند.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، این نشست با محوریت معرفی برنامه های معاونت بهداشت دانشگاه و با حضور دکتر «مهرزاد لطفی» سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» معاون بهداشت دانشگاه، دکتر «سیروس وجدانیان» معاون اجرایی معاونت بهداشت و دکتر «محمدرضا کریمی» معاون فنی معاونت بهداشت و مسوولان واحدهای ستادی معاونت بهداشت برگزار شد.

دکتر «مهرزاد لطفی» در این نشست ضمن تقدیر از اقدامات صورت گرفته در حوزه بهداشت و قابل افتخار دانستن وضعیت شاخص های این حوزه، گفت: در جایگاهی از مسیر سلامت در حوزه بهداشت قرار داریم که دیگر نیاز به اثبات جایگاهمان برای کسی نیست.

او نشست سیاستگذاری تحول در نظام بهداشت را به اتاق فکری تعبیر کرد که می تواند برنامه ها و اهداف جدیدی را در حوزه سلامت، نه تنها استان بلکه کشور تعریف کند.

سرپرست دانشگاه آغاز بسیاری از برنامه های ملی حوزه بهداشت کشور از دانشگاه علوم پزشکی شیراز را نشان تفکر خلاق جاری در این حوزه دانست و بر لزوم توجه ویژه به فرهنگ سازی در عرصه فرهنگ سلامت جامعه تاکید کرد.

 

حمایت همه جانبه از خدمات کارکنان شبکه های بهداشت و درمان استان، دیگر تاکید سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این نشست بود.

او همچنین خواستار اقدام فوری در خصوص ماموریت های درون شهرستانی به عنوان یک اقدام اصلاحی شد.

فعالیت گسترده ترین شبکه بهداشتی کشور در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز

معاون بهداشت دانشگاه نیز در این نشست به معرفی اجمالی برنامه های معاونت بهداشت دانشگاه پرداخت.

دکتر «همتی» با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گسترده ترین شبکه بهداشتی کشور را داراست، رصد و ارتقاء این شبکه گسترده را نیازمند برنامه ریزی مدون و پایش مستمر دانست.

 

او تنظیم راهبردها و اقدامات کلی در راستای اجتماعی سازی سلامت را به عنوان یکی از اصلی ترین خط مشی های معاونت بهداشت دانشگاه معرفی کرد و ادامه داد: ارتقای عملکرد کمی و کیفی «گروه کاری سلامت استان»، تفاهم نامه با دانشکده ها، مراکز تحقیقاتی، گروه های آموزشی با سایر سازمان های دخیل در ارتقای سلامت جامعه، از دیگر خط مشی های معاونت بهداشت دانشگاه است./101

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبری : 15265
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید