• 1401/06/05

پیام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناسبت روز کارمند

محیط کارمندی، محیط شرافت و پاکدامنی و محیط کار برای اسلام و مسلمین است.

متن پیام دکتر «عباس رضائیان زاده» معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت روز کارمند بدین شرح است:

محیط کارمندی، محیط شرافت و پاکدامنی و محیط کار برای اسلام و مسلمین است.

مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

روز 4 شهریور در ایام هفته دولت به نام «روز کارمند» نامگذاری شده است تا فرصتی باشد برای یادآوری این مهم که این قشر شریف در همه نهادها زمینه‌ساز رشد و تعالی سازمان خود هستند.

نامگذاری سومین روز از هفته دولت به نام کارمند، تلاش مسوولانه در حفظ حقوق مردم و خدمت به مردم، تلاش در پیشرفت نظام اداری و اعتلای کشور، وجدان کاری، عدالت، صداقت، امانتداری، رازداری و حفظ ارزش های دینی، انسانی، اجتماعی و قوانین، مقررات و ضوابط اداری را به همه ما یادآوری می نماید.

اینجانب ضمن تبریک مجدد هفته دولت و روز کارمند به تمامی کارکنان عزیز دانشگاه علوم پزشکی شیراز، آرزوی سلامت و سعادت برای ایشان را از خداوند متعال خواستارم و امیدوارم با تلاش و مساعی خود عبور از بحران کرونا را تسریع نمایند.

امیدوارم با کمک و همکاری همه کارکنان دانشگاه در بهبود کیفیت تمامی فعالیت ها و جلب رضایت باریتعالی موفق ‌تر از گذشته حرکت نمائیم.

دکتر عباس رضائیان زاده

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رییس مرکز بهداشت استان