• 1402/02/16

پیام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به مناسبت روز معلم و استاد

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در پیامی روز معلم و استاد را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن پیام دکتر «عباس رضائیان زاده» آمده است:

بی شک شهید مطهری الگویی تمام عیار برای جامعه بزرگ معلمان و استادان دانشگاه بوده و تدبیر ویژه نامگذاری این روز به نام معلم، یادآوری زحمات این عزیزان در عرصه تعلیم و تربیت است.

روز معلم یادآور شکوه و عظمت فرهیختگانی است که در پرتو شمع وجود خود، زیباترین جلوه های عشق و ایثار را به نمایش گذاشته و با تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم، آینده سازان را برای تحقق چشم اندازهای آینده می پرورانند.

بدون تردید استادان فرهیخته کشورمان در سالی که از سوی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به عنوان سال «مهار تورم و رشد تولید» نام‌گذاری شده است بیش از گذشته طلیعه ‌دار عرصه عزم و اراده و کار و تلاش خواهند بود.

اینجانب ضمن ارج نهادن به مقام شامخ استاد شهید مرتضی مطهری، فرارسیدن روز معلم و استاد را خدمت همه معلمان و استادان فرهیخته و فرهنگ آفرین کشور به ویژه اساتید دانشگاه علوم پزشکی شیراز تبریک عرض کرده و توفیق روزافزون این عزیزان را از خداوند متعال خواستارم.

دکتر عباس رضائیان زاده

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رییس مرکز بهداشت استان