به مناسبت پویش ملی تغذیه سالم برگزار شد:
کارکنان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در همایش پیاده روی شرکت کردند
با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، همایش پیاده روی به مناسبت ملی تغذیه سالم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «اورنگ ایلامی» با اشاره به برگزاری همایش پیاده روی با حضور کارکنان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: این همایش با هدف ترویج ورزش همگانی و توجه به سلامت روحی و جسمی کارکنان معاونت بهداشت برگزار شده است.
معاون بهداشت دانشگاه ضمن بیان شعار «روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم» به عنوان شعار پویش ملی تغذیه سالم امسال افزود: پویش ملی تغذیه سالم هر ساله با محوریت آموزش همگانی در حوزه تغذیه سالم اجرا میشود و امسال بر اهمیت انتخاب صحیح روغنها و چربیها در رژیم غذایی تاکید دارد.
مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با اشاره به اهمیت افزایش سطح آگاهی مردم در کاهش بروز بیماری های غیر واگیر گفت: این پویش ملی در پی جلب توجه جامعه به اهمیت انتخاب روغنهای مناسب برای مصرف روزانه است تا با ارتقای آگاهی عمومی، مردم در انتخاب مواد غذایی سالمتر و مناسبتر برای سلامت خود گام بردارند.
«مریم مهارت» افزود: محورهای اصلی این برنامه شامل فرهنگ سازی درباره نقش روغنها در برنامه غذایی سالم، اصلاح باورهای نادرست درباره چربیها، ترغیب به مصرف روغن کانولا، زیتون و مخلوط برای پخت و پز و روغن مخصوص سرخ کرنی برای مصارف سرخ کردنی، آشنایی جامعه با خطرات اسید چرب ترانس و انتخاب مواد غذایی بدون ترانس است.
او با تاکید بر اینکه برنامه غذایی باید به گونه ای تنظیم شود که حداکثر ۳۰ درصد از کالری روزانه از روغن ها تامین شود، افزود: توصیه می شود میزان اسید چرب اشباع ۱۰ درصد و اسید چرب ترانس روغن های مصرفی حداکثر تا یک درصد محدود شود و هنگام خرید، برچسب تغذیه ای روغن ها مقایسه شود، همچنین روغنی انتخاب شود که نشانگر اسید چرب ترانس آن قرمز نباشد.
در پایان این همایش پیاده روی که با استقبال کارکنان معاونت بهداشت همراه بود، جوایزی متناسب با اهداف پویش ملی تغذیه سالم، به شرکت کنندگان اهدا شد.
پایان خبر
نظر دهید