به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛
کارگاه آموزشی بیماری های منتقله از ناقلین برگزار شد
رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از برگزاری کارگاه بیماری های منتقله از ناقلین با موضوع بیماری های تب دانگ، چیکونگونیا، زیکا، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و مالاریا خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، «مهدی نجات» با اشاره به اینکه بیماری های منتقله توسط ناقلین هم از جنبه حفظ سلامت و هم از جنبه اقتصادی جوامع را در معرض تهدید قرار میدهند، گفت: این بیماری ها بیش از 17 درصد بار همه بیماری های عفونی را به خود اختصاص داده و بیش از 90 درصد مردم دنیا را در معرض خطر قرار داده است.
او تاکید کرد: این بیماری ها همچون دیگر بیماری های واگیر، تابع مرزهای جغرافیایی نبوده و به آسانی و در عرض چند ساعت می توانند از کشوری به کشور دیگر منتقل شوند.
به گفته رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه، با توجه به شناسایی پشه «آئدس اجیبتی» و «آئدس آلبوپیکتوس» در استان های هرمزگان، گیلان و سیستان و بلوچستان و احتمال وقوع انتقال بیماری های منتقله از این پشه مهاجم و همچنین اهمیت بیماری های مالاریا و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، کارگاه آموزشی با همکاری و حضور دکتر «اورنگ ایلامی»، دکتر «حسین فرامرزی»، دکتر «کوروش عزیزی»، دکتر «حمیدرضا هدایتی» و دکتر «ندا پور علی محمدی» اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار شد.
نجات ادامه داد: این کارگاه آموزشی با حضور سوپروایزرهای کنترل عفونت، پرستاران بخش تریاژ، کارشناسان حشره شناسی پزشکی و کارشناسان مبازره با بیماری های دانشگاه های علوم پزشکی شیراز، فسا، جهرم و دانشکده های علوم پزشکی لار و گراش برگزار شد.
او اضافه کرد: در این کارگاه در خصوص راه های انتقال، پیشگیری، علایم ابتلا و شیوه های درمان بیماری های تب دانگ، چیکونگونیا، زیکا، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و مالاریا، آموزش های لازم با هدف حساس سازی نظام مراقبت ارائه شد.
پایان خبر