• 1400/09/16

کارگاه توانمندسازی کارکنان مراکز و تیم های سیاری کاهش آسیب برگزار شد

به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، کارگاه توانمندسازی کارکنان مراکز و تیم های سیاری کاهش آسیب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه گفت: فلسفه کاهش آسیب، عملگرایی است و باید پذیرفت که مصرف مواد به عنوان یک آسیب اجتماعی وجود دارد، بنابراین ضرورت دارد بر این اساس برای کاهش پیامدهای منفی، دسترسی به خدمات بهداشتی، درمانی و حمایت های اجتماعی برای گروه هدف، تصمیم گیری و برنامه ریزی شود.

«فریبا رضایی» هدف از برنامه کاهش آسیب اعتیاد را پیشگیری یا کاهش پیامدهای منفی مصرف مواد در گروه مصرف کنندگان تزریقی و معتادان کارتن خواب دانست و افزود: در حال حاضر هشت واحد کاهش آسیب اعتیاد در شهرستان های شیراز، مرودشت، داراب، کوار، فیروزآباد و کازرون، مشغول به کار و خدمت رسانی به مصرف کنندگان مواد مخدر کارتن خواب هستند.

او توضیح داد: توانمندسازی کارکنان مراکز کاهش آسیب اعتیاد، سهم به سزایی در افزایش پوشش معتادان کارتن خواب و در نتیجه کاهش شیوع بیماری های مقاربتی، ایدز، هپاتیت و سل در جامعه دارد و در همین راستا، کارگاه توانمندسازی کارکنان مراکز و تیم های سیاری کاهش آسیب برگزار شد.

مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه ادامه داد: در این کارگاه آموزشی مطالبی پیرامون ارتقای کیفیت خدمات واحدهای کاهش آسیب اعتیاد مانند درمان با متادون، آموزش چگونگی ثبت اطلاعات، غربالگری بیماری های مقاربتی (سل و ایدز)، پانسمان زخم و ارجاع به مراکز درمانی و مرکز مشاوره بیماری های رفتاری ارایه شد./ ا.کشاورزی