نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی

وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
  • 1399/07/13

افزایش آمار جانباختگان کروناویروس در فارس به 1011 نفر

بر اساس اعلام آخرین وضعیت مربوط به کروناویروس در استان فارس، آمار جانباختگان این بیماری از ابتدای شیوع تاکنون، به هزار و یازده نفر رسیده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون بهداشت دانشگاه با اعلام این آمار تا امروز، دوازدهم مهر، نسبت به مرگ 10 هم استانی دیگر طی شبانه روز گذشته در فارس به دلیل ابتلا به کروناویروس، ابراز تاسف کرد.

دکتر «عبدالرسول همتی» با اشاره به افزایش موارد نمونه گیری به 29 هزار و 699 مورد از ابتدای شیوع بیماری تاکنون در استان، افزود: با بررسی نمونه های انجام شده، از ابتدا تاکنون 56 هزار و 162 بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.

او در ادامه این گزارش از بستری 732 بیمار مشکوک و یا دارای علامت کروناویروس در بیمارستان های استان خبر داد و گفت: از این تعداد 96 بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش های ICU مراقبت های ویژه دریافت می کنند.

معاون بهداشت دانشگاه همچنین مجموع آمار بهبودیافتگان این بیماری را از ابتدای شیوع در استان، 51 هزار و 77 نفر اعلام کرد.

دکتر همتی در گزارش امروز خود به موضوع اهمیت استفاده از ماسک تاکیدی دوباره داشت.

این مقام مسوول در حوزه بهداشت فارس با بیان اینکه بررسی حاکی از کاهش توجه عمومی نسبت به استفاده از ماسک و حفظ فاصله فیزیکی در جامعه است، از عموم مردم خواست تا این دو اصل پیشگیرانه را مورد توجه جدی قرار دهند.

او تاکید کرد: وجود وضعیت قرمز در استان های همجوار و برخی شهرستان های استان فارس، زنگ خطری برای یکایک ماست که نسبت به رعایت اصول بهداشتی، جدی تر از گذشته عمل کنیم./101

• گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,اخبار کرونا ویروس