متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

26 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
  • 1402/01/05
  • - تعداد بازدید: 59
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تغذیه سالم در ایام نوروز برای بیماران مبتلا به دیابت

در مهمانی های ایام نوروز از انواع تنقلات و شیرینی ها برای پذیرایی استفاده می شود که می تواند تعادل قند خون را در این بیماران به خطر اندازد. بنابراین برای جلوگیری از افزایش یا افت قند خون در این ایام بهتر است بیماران مبتلا به دیابت به نکات زیر توجه داشته باشند:

در مهمانی های ایام نوروز از انواع تنقلات و شیرینی ها برای پذیرایی استفاده می شود که می تواند تعادل قند خون را در این بیماران به خطر اندازد. بنابراین برای جلوگیری از افزایش یا افت قند خون در این ایام بهتر است بیماران مبتلا به دیابت به نکات زیر توجه داشته باشند:

 

·         هیچکدام از وعده های غذایی خود را  به بهانه مهمانی و یا کمبود وقت حذف نکنید. حذف وعده های غذایی باعث به هم خوردن تعادل قند خون می شود.

·         از مصرف شیرینی های خامه ای، مربایی، گز و سوهان پرهیز کنید و به جای آن از شیرینی های ساده و با سایز کوچک استفاده کنید.

·         به جای استفاده از شکلات های معمولی از شکلات های تلخ با خلوص بالای 75 درصد استفاده کنید.

·         به جای قند و شکر، از توت خشک، مویز و خرمای زاهدی استفاده کنید.

·         سعی کنید میوه های کم شیرین با فیبر بیشتر مصرف کنید. برای مثال به جای پرتقال شیرین از سیب استفاده کنید.

·         بیماران مبتلا به دیابت که مبتلا به فشارخون بالا نیز هستند، باید از مصرف آجیل های شور خودداری کنند.

·         در مهمانی ها در صورت امکان به جای مصرف پلوی ساده از پلوهای مخلوط با سبزی ها مثل سبزی پلو یا شوید پلو استفاده کنید.

·         به جای استفاده از نوشابه های گازدار، از نوشیدنی های طبیعی پاستوریزه و کم نمک چون دوغ استفاده کنید.

·         تا حد امکان از مصرف سمنو به دلیل داشتن قند بسیار بالا پرهیز کنید.  

«پریسا موسویان» دکترای علوم تغذیه، کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,آموزش همگانی
  • کد خبری : 76071
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید