متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

27 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
  • 1400/09/30
  • - تعداد بازدید: 25
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

راه نجات از بسیاری چالش های حوزه سلامت، توجه به نظام ارجاع الکترونیک است

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست با نمایندگان سازمان نظام پزشکی، راه نجات از بسیاری چالش های حوزه سلامت را نظام ارجاع الکترونیک عنوان کرد.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست با نمایندگان سازمان نظام پزشکی، راه نجات از بسیاری چالش های حوزه سلامت را نظام ارجاع الکترونیک عنوان کرد.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضاییان زاده» با اشاره به اهمیت نظام ارجاع الکترونیک در برنامه پزشک خانواده، دسترسی به فناوری اطلاعات پیشرفته را از ملزومات اصلی اجرای این برنامه دانست و گفت: فراهم آوردن زیرساخت های فناوری اطلاعات، از ارکان اصلی پزشک خانواده است.

او اظهار کرد: فرهنگ سازی در مورد برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع، نقشی بسیار پررنگ در کاهش هزینه ها و چالش های موجود دارد که با کمک یک برنامه بلند مدت و همکاری سازمان های مرتبط، به ویژه اصحاب رسانه و صدا و سیما محقق می شود.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه افزود: پزشک عمومی نقشی کلیدی در اجرای صحیح برنامه پزشک خانواده دارد و هنوز این نقش به مردم معرفی نشده است که نتیجه آن، مراجعه مردم به سطوح تخصصی و فوق تخصصی خدمات درمانی، با مشاهده نخستین نشانه های بیماری است.

این مقام مسوول در دانشگاه با بیان اینکه دیگر کشورهای مجری برنامه پزشک خانواده نیز با برخی چالش ها در این زمینه مواجه هستند، ادامه داد: کره جنوبی با بررسی تمام برنامه های کشورهای مجری و تامین زیرساخت های موجود، این برنامه را از سال 2019 میلادی آغاز کرده و در این مدت، پیشرفت بسیار خوبی داشته در این زمینه داشته و با چالش های محدودی مواجه بوده است.

دکتر رضاییان زاده ابراز امیدواری کرد تا با استفاده از تجربیات 10 ساله استان های فارس و مازندران در اجرای برنامه پزشک خانواده شهری، نسخه در حال تدوین «03»، مسایل موجود را کاهش دهد.

 

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن اشاره به چالش های مراقبان سلامت، اظهار کرد: با تمام توان در حال پیگیری مسایل آنان هستیم و امیدواریم با همکاری سازمان های بیمه گر، چالش ها و نگرانی های این همکاران به زودی برطرف شود.

او ابراز امیدواری کرد تا با همکاری و همراهی تمام ارکان پزشک خانواده، به زودی شاهد کاهش چالش های این برنامه و تاثیر آن بر سطح سلامت مردم باشیم./ا.کشاورزی

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبری : 52430
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید