متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

27 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
  • 1400/01/17
  • - تعداد بازدید: 32
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

روز جهانی بهداشت امسال با شعار ساختن جهانی عادلانه‌تر و سالم‌تر

هفتم آوریل مصادف با 18 فروردین به عنوان «روز جهانی بهداشت» نامگذاری شده است.

هفتم آوریل مصادف با 18 فروردین به عنوان «روز جهانی بهداشت» نامگذاری شده است.

هدف از نامگذاری این روز بالا بردن آگاهی عموم مردم جهان، درباره موضوع خاص بهداشت است که سازمان بهداشت جهانی آن را در رأس اولویت های بهداشتی سال قرار داده است.

امسال نیز روز جهانی بهداشت با شعار ساختن جهانی عادلانه‌تر و سالم‌تر (Building a fairer healthier world) نامگذاری شده است با این هدف که همه افراد زندگی سالم تری داشته باشند و بتوانند خدمات بهداشتی مناسب را در هر مکان و در هر زمانی که به آن نیاز دارند، فارغ از هر گونه تبعیض دریافت نمایند، بدون آن که با مشکلات مالی مواجه شوند.

شیوع بیماری کووید 19 در سراسر دنیا نشان داد که جهان ما جهانی نابرابر است و برخی از افراد می توانند زندگی سالم تری داشته باشند و دسترسی به خدمات بهداشتی بهتری نسبت به دیگران دارند و این کاملا به دلیل شرایطی است که در آن متولد شده اند و افرادی با طبقات اجتماعی ضعیف تر، دسترسی کمتری به خدمات بهداشتی و درمانی مناسب دارند و این امر می تواند منجر به خسارات جبران ناپذیری در اقشار ضعیف تر شود، به طوری که سالانه در دنیا نزدیک به 100 میلیون نفر به دلیل پرداخت هزینه های سنگین خدمات بهداشتی و درمانی دچار فقر شدید می شوند.

یکی از شاخصه های عدالت در سلامت، پوشش همگانی سلامت است و باید به این نکته توجه داشت که این شاخص تنها در مورد درمان های پزشکی افراد نیست، بلکه شامل خدمات پیشگیری از بیماری ها برای کل جامعه، نیز می باشد.

پوشش همگانی سلامت به این معنی است که همه افراد به مراقبت ها و خدمات بهداشتی مورد نیازشان در هر زمان و هر مکان که ضرورت دارد، بدون تحمل هزینه های درمانی سنگین و طاقت فرسا دسترسی داشته باشند.

برای تحقق هدف جهانی سالم‌تر، ما نیازمند دسترسی افراد و گروه های مختلف اجتماعی به خدمات بهداشتی و درمانی با کیفیت هستیم؛ این موضوع سبب می شود تا سلامت افراد و خانواده شان حفظ شود.

استفاده از کارکنان ماهر و آموزش دیده حوزه بهداشت و درمان، ارائه خدمات درمانی با کیفیت را به دنبال داشته و تصمیم سازان و سیاستگذاران را به سرمایه گذاری و تامین منابع لازم برای تحقق پوشش همگانی سلامت محور ترغیب خواهد کرد.

«بهنام لشگرآرا»؛ رییس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,مناسبت های بهداشتی
  • کد خبری : 39414
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید