متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

27 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
لیست اخبار صفحه :90
شناسایی 6287 زوج ناقل در استان از ابتدای اجرای برنامه غربالگری تالاسمی/ فعالیت 33 مرکز ارایه دهنده خدمات قبل از ازدواج در استان

شناسایی 6287 زوج ناقل در استان از ابتدای اجرای برنامه غربالگری تالاسمی/ فعالیت 33 مرکز ارایه دهنده خدمات قبل از ازدواج در استان

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از ابتدای راه اندازی برنامه غربالگری تالاسمی در استان، 6 هزار و 287 زوج ناقل در استان شناسایی و تحت پوشش مراقبت های لازم قرار گرفته اند.

پیام معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت روز جهانی آسم؛ مرگ و میر ناشی از آسم دیگر بس است
16 اردیبهشت

پیام معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت روز جهانی آسم؛ مرگ و میر ناشی از آسم دیگر بس است

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پیامی به مناسبت 16 اردیبهشت روز جهانی آسم، از اقدامات کارکنان حوزه بهداشت دانشگاه در ارائه خدمات پیشگیری از بیماری های مزمن تنفسی تقدیر کرد.

توصیه هایی در مورد انتخاب صحیح وعده های غذایی در ایام روزه داری

توصیه هایی در مورد انتخاب صحیح وعده های غذایی در ایام روزه داری

وعده سحری و دو وعده افطار و شام وعده های اصلی در ماه مبارک رمضان هستند، به ویژه افرادی که در طول روز فعالیت بیشتری دارند، نوع غذاهایی که در وعده سحری خورده می شود با تامین انرژی و مواد مغذی موردنیاز بدن نقش مهمی در حفظ و کارایی و جلوگیری از کم آبی بدن، ضعف و خستگی دارد.