متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

26 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
  • 1401/05/09
  • - تعداد بازدید: 22
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نقش کارشناسان تغذیه دانشگاه در کاهش خطر همه گیری کرونا در استان

به گفته معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، کارشناسان تغذیه، نقش پر رنگی در کاهش موارد بروز بیماری کووید 19و شدت آن در افراد مبتلا، داشته اند.

به گفته معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، کارشناسان تغذیه، نقش پر رنگی در کاهش موارد بروز بیماری کووید 19و شدت آن در افراد مبتلا، داشته اند.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «محمدرضا کریمی» در گردهمایی سالانه کارشناسان تغذیه شبکه های بهداشت و درمان استان گفت: تغذیه عاملی با اهمیت در پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری ها و کنترل پیشرفت بیماری ها به شمار می رود.

او با بیان اینکه امروزه در تمامی سیستم های پیشرفته بهداشت و درمان جهان، توجه ویژه ای به این امر صورت می گیرد، این امر را در کاهش هزینه های سیستم سلامت موثر دانست و افزود: پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت در بهداشت و در راستای ارتقای سطح آگاهی جامعه در خصوص اصول تغذیه سالم، کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت مشغول به کار شدند.

 

دکتر کریمی اظهار کرد: کارشناسان تغذیه علاوه بر ارائه مشاوره به گروه های هدف تعریف شده، پس از آغاز همه گیری کووید 19 نقش پر رنگی در کاهش موارد بروز این بیماری و شدت آن در افراد مبتلا، با انجام مشاوره های خود داشته اند.

مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه نیز گفت: به دلیل اهمیت به روز بودن دانش کارشناسان تغذیه شاغل در دانشگاه، پس از بهبود شرایط کرون در کشور و امکان برگزاری نشست های حضوری، گردهمایی کارشناسان به مدت سه روز برگزار شد.

 

«مریم مهارت» ادامه داد: در این گردهمایی کارشناسان تغذیه شاغل در ستاد مراکز بهداشت شهرستان ها و مراکز خدمات جامع سلامت شبکه های بهداشت و درمان استان، با آخرین دستورالعمل های گروه بهبود تغذیه، نحوه نگارش برنامه عملیاتی و چگونگی نظارت بر عملکرد تیم سلامت آشنا شدند.

گردهمایی سالانه کارشناسان تغذیه به مدت سه روز در سالن ابوریحان مجتمع فرهنگی ورزشی ولابت دانشگاه برگزار شد./ا.کشاورزی

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبری : 64345
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید