متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

26 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
  • 1400/10/28
  • - تعداد بازدید: 42
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

چگونه با مصرف کمتر نمک، سالم تر باشیم؟

در شرایط همه گیری کرونا، تقویت سیستم ایمنی بدن یکی از مهم ترین اولویت های سلامت فرد محسوب می شود و در این میان تغذیه یکی از عوامل بسیار مهم در تعیین سطح پاسخ ایمنی است.

در شرایط همه گیری کرونا، تقویت سیستم ایمنی بدن یکی از مهم ترین اولویت های سلامت فرد محسوب می شود و در این میان تغذیه یکی از عوامل بسیار مهم در تعیین سطح پاسخ ایمنی است.

 

اما مصرف زیاد قند، نمک و چربی سیستم ایمنی ما را تضعیف می کند و احتمال ابتلا به کرونا را افزایش می دهد. رعایت با توصیه های زیر می تواند میزان مصرف نمک خانواده را کاهش دهد:

1.       هنگام خرید مواد غذایی به نشانگرهای رنگی تغذیه ای دقت کرده و محصولاتی را انتخاب کنیم که رنگ نمک آنها سبز باشد.

2.       مصرف روزانه نمک باید کمتر از 5 گرم (یک قاشق مرباخوری) باشد.

3.       نمکدان را از سر سفره حذف کنیم.

4.       برای بهبود طعم غذا می توانیم به جای نمک از انواع سبزی های معطر مانند آویشن، شوید، گلپر، نعناع و همچنین سیر و آب لیمو ترش و نارنج تازه استفاده کنیم.

5.        انواع غذاهای فرآوری شده و آماده مانند همبرگر، سوسیس و کالباس حاوی مقادیر زیادی نمک پنهان است، مصرف این مواد غذایی را محدود کنیم.

6.         انواع سس‌ ها از قبیل کچاپ، سس سویا، سس سالاد و رب گوجه فرنگی را کمتر مصرف کنیم.

7.       انواع ترشی های آماده و شورها (خیارشور و کلم شور)، تنقلاتی مانند چوب شور، ذرت بو داده، فرآورده های غلات حجیم شده، آجیل ها و مغز دانه های شور را کمتر مصرف کنیم.

8.       بیشترین مقدار نمک دریافتی از طریق مصرف نان است. بنابراین دقت کنیم که از انواع نان ‌های کم نمک استفاده کنیم.

9.       مصرف غذاهای کنسروی و غذاهای آماده که در خارج از منزل تهیه می شود را محدود کنیم. این غذاها حاوی مقادیر زیادی نمک و چربی است./ا.کشاورزی

«مرضیه کامران»، کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,آموزش همگانی,اخبار کرونا ویروس
  • کد خبری : 53931
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید