متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

27 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
  • 1399/02/10
  • - تعداد بازدید: 20
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

چگونه در روزهای خانه ماندن تغذیه سالمی داشته باشیم؟

برای پیشگیری از چاقی و اضافه وزن و حفظ و ارتقای سلامت زمان در خانه ماندن، باید توصیه های تغذیه ای را مورد توجه قرار داد.

برای پیشگیری از چاقی و اضافه وزن و حفظ و ارتقای سلامت زمان در خانه ماندن، باید توصیه های تغذیه ای را مورد توجه قرار داد.

 

نگاهی به برخی از تهدیدهای احتمالی سلامت در مدت زمان نامعین در خانه ماندن، ضرورت هوشیاری و برنامه ریزی برای پیروی از اصول صحیح شیوه زندگی را روشن می کند.

اضافه وزن و چاقی یکی از عوارض احتمالی در خانه ماندن و بی تحرکی است، از طرف دیگر ابتلا به چاقی می تواند زمینه ساز بیماری های دیگر همچون دیابت و افزایش فشارخون شود.

برخی رفتارها و شرایط جدید که در زمان ماندن در منزل، در صورت پیروی نکردن از اصول تغذیه مناسب و تحرک کافی می تواند سلامت ما را تهدید کند و باعث چاقی شود، شامل:

1- برنامه ریزی برای مصرف وعده های غذایی اصلی در ساعت مشخص

2- مصرف دست کم دو وعده میوه در طول روز به عنوان میان وعده قبل از غذا در منزل

3- مصرف سبزی خوردن و سالاد همراه با غذا در منزل به همراه خانواده

4- در دسترس قرار ندادن انواع تنقلات و تعیین زمان مشخصی از روز برای استفاده از تنقلات برای جلوگیری از ریزه خواری

5- کاهش مصرف غذاهای چرب و سرخ کرده نسبت به زمان های فعالیت در خارج از منزل

6- پرهیز از سفارش فست فود خارج از منزل

7- مصرف نکردن نوشیدنی های گازدار و یا آبمیوه های صنعتی

8- داشتن فعالیت بدنی منظم و ورزش با استفاده از برنامه های ورزشی در فضای مجازی

9- همکاری و همراهی با اعضای خانواده در انجام برخی از فعالیت ها در منزل همچون تهیه غذا و گل کاری و یا کاشت انواع سبزی در حیاط منزل، پشت بام یا گلدان های آپارتمانی

10- داشتن برنامه منظم مطالعه (متون درسی برای دانش آموزان–دانشجویان-مطالعه متون الکترونیکی)

11- برنامه ریزی برای خواب منظم، تنظیم زمان خواب برای داشتن خواب به موقع و آرام

12- پرهیز از مصرف نوشیدنی ها و خوردنی های محرک و برهم زننده خواب ماننده قهوه و نسکافه و نیز شکلات تلخ در ساعات عصر و شب/105

«رضیه شناور» مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,آموزش همگانی,اخبار کرونا ویروس
  • کد خبری : 23508
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید