متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

27 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
  • 1399/06/16
  • - تعداد بازدید: 14
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کاهش بار جهانی بیماری های غیرواگیر، یک الویت مهم و ضروری برای توسعه پایدار است

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز به دلیل افزایش روند مرگ و میر ناشی از بیماری های غیرواگیر به ویژه در کشورهای در حال توسعه، سازمان بهداشت جهانی از دو دهه پیش بیماری های غیرواگیر را جزو اولویت های بهداشتی در کشورهای در حال توسعه اعلام کرده است.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز به دلیل افزایش روند مرگ و میر ناشی از بیماری های غیرواگیر به ویژه در کشورهای در حال توسعه، سازمان بهداشت جهانی از دو دهه پیش بیماری های غیرواگیر را جزو اولویت های بهداشتی در  کشورهای در حال توسعه اعلام کرده است.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «عبدالرسول همتی» افزود: در حال حاضر بیماری های غیرواگیر مهمترین عامل مرگ و میر و ناتوانی در جهان هستند و بخش قابل ملاحظه ای از بار جهانی بیماری ها را به خود اختصاص داده اند.

او ادامه داد: عواقب انسانی، اجتماعی و اقتصادی بیماری های غیر واگیر در همه کشورها محسوس است و کاهش بار جهانی این بیماری ها یک الویت مهم و ضروری برای توسعه پایدار است.

معاون بهداشت دانشگاه بیماری های غیرواگیر را یک علت عمده مرگ در جهان خواند که حدود سه چهارم این مرگ ها و عمده مرگ های پیش از موعد ناشی از بیماری های غیر واگیر در کشورهای در حال توسعه رخ می دهد.

این مقام مسوول در دانشگاه افزود: این در حالی است که بسیاری از این مرگ ها قابل پیشگیری هستند.

معاون بهداشت دانشگاه گفت: در کشور ما هم اکنون 76 درصد بار بیماری ها و 84 درصد از علت های موارد مرگ و میر به بیماری های غیرواگیر اختصاص دارد.

دکتر همتی ادامه داد: توصیه سازمان بهداشت جهانی برای کنترل اپیدمی بیماری های غیر واگیر، کنترل عوامل خطر اصلی این بیماری ها شامل مصرف دخانیات و الکل، رژیم غذایی ناسالم، فعالیت بدنی ناکافی، چاقی و اضافه وزن است و تحقق این توصیه، رویکرد همه جانبه سلامت در قوانین، سیاست ها و فعالیت های اجرایی را می طلبد.

 

او کارگروه تخصصی عوامل خطر بیماری های غیر واگیر را به عنوان یکی از هشت کارگروه تخصصی کمیته دانشگاهی بیماری های غیر واگیر معرفی کرد که با هدف بازنگری، تقویت برنامه ها و اثرگذاری بر چهار عامل اصلی خطر بیماری های غیرواگیر تشکیل شده است.

معاون بهداشت دانشگاه افزود: مسوولان واحدهای توسعه شبکه، سلامت محیط، سلامت کار، بهبود تغذیه، سلامت روان و بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت و نمایندگان معاونت غذا و دارو و تربیت بدنی دانشگاه اعضای اصلی این کارگروه هستند.

او یادآور شد: در نشست کارگروه پیشگیری و عوامل خطر بیماری های غیر واگیر که با حضور اعضا برگزار شد، در خصوص برنامه ها و راهکارهای بهبود شاخص های مرتبط در جامعه تبادل نظر شد./105

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبری : 28717
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید