متن استاتیک شماره 63 موجود نیست

27 تیر 1403

نام و نام خانوادگی معاون: محمدرضا کریمی
پست مربوطه: معاون فنی معاونت بهداشتی
مدرک تحصیلی: دکترای پزشکی عمومی
 
 
 وظایف محوله به عنوان معاون فنی معاونت بهداشت:

۱- نظارت بر اجرای بسته های خدمتی ابلاغی از سوی معاونت محترم بهداشت وزارت
۲- پایش منظم نحوه اجرای خدمات، فرایندها و مراقبتها و دیگر برنامه های حوزه بهداشت در کلیه واحدهای زیر مجموعه در جهت ارتقاء بهره وری
۳- دسته بندی و لحاظ نمودن آمارهای استانی در تدوین برنامه عملیاتی حوزه معاونت بهداشت با تاکید بر ارتقاء تمامی شاخص ها
۴- برگزاری منظم جلسات فنی با واحد های تخصصی در جهت ارتقاء فرآیند های ارائه خدمات
۵- انجام پژوهش های کاربردی با توجه به شناخت توانایی های بالقوه منطقه وتهیه طرح های جدید متناسب با ابعاد اقتصادی، فرهنگی واجتماعی
۶- بررسی گزارش های رسیده از واحد ها و شبکه های بهداشتی درمانی تابعه و همکاری در تهیه بازخوراند مناسب در راستای ارتقاء کیفی فعالیت واحد ها
۷- برنامه ریزی جهت استفاده از همفکری و توان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، متناسب با بسته های خدمتی ابلاغی و تشکیل جلسات منظم در این خصوص
۸- انجام سایر امور محوله برحسب نظر مقام مافوق
  • 1399/07/22
  • - تعداد بازدید: 11
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کسب رتبه برتر دانشگاه در اجرای فاز نخست پروژه مکان یابی و برآورد اندازه اعتیاد تزریقی در کشور

با انجام به موقع پروژه مکان یابی و برآورد اندازه اعتیاد تزریقی در پنج شهرستان و ارسال گزارش درخواستی وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی شیراز موفق به کسب رتبه برتر در اجرای فاز نخست پروژه مکان یابی و برآورد اندازه اعتیاد تزریقی در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور شد.

با انجام به موقع پروژه مکان یابی و برآورد اندازه اعتیاد تزریقی در پنج شهرستان و ارسال گزارش درخواستی وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی شیراز موفق به کسب رتبه برتر در اجرای فاز نخست پروژه مکان یابی و برآورد اندازه اعتیاد تزریقی در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز از اجرای فاز نخست پروژه مکان یابی و برآورد اندازه اعتیاد تزریقی (مپینگ) در شهرستان های، کازرون، داراب، مرودشت، فیروزآباد، کوار از نیمه دوم شهریور ماه 99 خبر داد.

«فریبا رضایی» افزود: این موفقیت با تکمیل تمام آیتم های مورد نیاز، شناسایی پاتوق های جدید در فاز اجرایی و حمایت طلبی مناسب از دیگر سازمان ها، بر اساس گزارش ناظر کشوری وزارت بهداشت کسب شد.

او با با این توضیح که این پروژه، روشی است برای برآورد اندازه جمعیت مصرف کنندگان تزریقی و مشخص کردن مکان تجمع و زمان های شلوغی پاتوق های مصرف کنندگان تزریقی مواد، افزود: در راستای پیشگیری از بیماری های عفونی ایدز و هپاتیت، گروه هدف اصلی برنامه کاهش آسیب اعتیاد، مصرف کنندگان تزریقی هستند و در همین راستا، لازم است اطلاعات دقیقی از تعداد مصرف کنندگان تزریقی و محل تجمع آنها (پاتوق ها) داشته باشیم.

رضایی ادامه داد: در مرحله نخست این پروژه می توان به صورت مستقیم، اندازه جمعیت گروه های پرخطر را به منظور برنامه ریزی و طرح های محلی و ملی برآورد کرد و در وهله دوم بر اساس داده های به دست آمده از روش مستقیم می توان نتایج را به دیگر محلات و یا شهرهای دیگر تعمیم داد تا در نتیجه به یک برآورد کشوری دست پیدا کنیم.

مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه اضافه کرد: بر اساس نتایج این پروژه، سیاست گذاری های وزارت بهداشت در برنامه کاهش آسیب اعتیاد و راه اندازی مراکز ارائه دهنده خدمات کاهش آسیب تعیین می شود.

رضایی با بیان اینکه این پروژه شامل شش مرحله است، اعلام کرد: بررسی تکوینی (تهیه اطلاعات اولیه ای و زمینه ای) به عنوان مرحله یکم این پروژه، تهیه فهرست مرجع و نهایی سازی پاتوق ها به عنوان مرحله دوم، تشکیل تیم های میدانی، توانمند سازی تیم ها و هماهنگی های اجرایی به عنوان مرحله سوم، بازدید از پاتوق ها و بررسی مجدد پاتوق ها به عنوان مرحله چهارم، نظارت بر فیلد و پاتوق ها به عنوان مرحله پنجم و برگزاری نشست با ذینفعان و مرور نتایج با آنها به عنوان مرحله ششم است.

او یادآور شد: به دلیل لزوم دسترسی به اطلاعات و داده های دیگر سازمان ها و نهاد ها از جمله فرمانداری، شهرداری، نیروی انتظامی، بهزیستی و دیگر ارگان های مرتبط در فاز نخست پروژه، طی برگزاری نشست ها، لیست پاتوق های تحت پوشش هر سازمان جمع آوری شد.

مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه افزود: نشست هایی نیز با مصرف کنندگان تزریقی برگزار شد تا از اطلاعات گروه همتا در دسترسی به پاتوق های شهرستان ها استفاده شود.

رضایی در پایان اشاره کرد: قرار است در مرحله بعدی پروژه، تیم میدانی متشکل از مدیر اجرایی، پرسشگر و نیروی همتا، از پاتوق های شناسایی شده بازدید کنند و طی مصاحبه و شمارش نفرات در پاتوق، وضعیت شهرستان را مشخص کنند./ا.کشاورزی

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبری : 30899
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید