01 آذر 1403

  • 1401/01/09
  • - تعداد بازدید: 75
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

راهنمای خرید آجیل برای ایام نوروز

آجیل یکی از خوراکی‏ های پرطرفداری است که همیشه در لیست خرید عید جای دارد. یکی از دغدغه هایی که ممکن است برای ما ایجاد شود خرید آجیل با کیفیت و با قیمت مناسب است. در این مقاله نکاتی در حوزه خرید آجیل را با هم مرور می کنیم:

آجیل یکی از خوراکی‏ های پرطرفداری است که همیشه در لیست خرید عید جای دارد. یکی از دغدغه هایی که ممکن است برای ما ایجاد شود خرید آجیل با کیفیت و با قیمت مناسب است. در این مقاله نکاتی در حوزه خرید آجیل را با هم مرور می کنیم:
 

·         اولین نکته درباره خرید آجیل، خرید از فروشگاه های معتبر است که اجناسی با کیفیت مرغوب و تازه عرضه می ‌کنند.

·         تا حد امکان از خرید آجیل های رنگ شده خودداری کنید. این آجیل ها اغلب با رنگ های غیرمجاز و غیرخوراکی رنگ می شود که ممکن است حساسیت زا باشد.

·         هنگام خرید آجیل به تازگی آن توجه داشته باشیم. به هیچ وجه نباید بو یا طعم کهنگی، کپک زدگی و ترشیدگی بدهد.

·         اغلب مغزها دچار کپک‌ و قارچ‌های سمی‌ می شود که ماده‌ ای سرطان‌زا موسوم به آفلاتوکسین را ترشح می‌کند؛ بنابراین به جای محصولات باز و فله ای، آجیل های بسته بندی شده و مرغوب خریداری کنید.

·         اگر در آجیل حفره مشاهده کردید، آن آجیل کهنه و فاقد کیفیت است.

·         در خرید مغز گردو احتیاط کنید. روغن موجود در مغز گردو در اثر کهنگی ایجاد طعم و بوی نامطبوعی می کند.

·         سعی کنیم آجیل را به صورت خام و بدون نمک خریداری کنید. انواع بو داده سرشار از نمک بوده و برای سلامت قلب و عروق خطرناک است.

·         اگر خواستید مازاد آجیل‌ نوروزی را برای استفاده های بعدی کنار بگذارید، بهتر است آجیل را درون ظرف های دربسته و در محلی خشک و خنک قرار دهید.

«مریم مهارت»، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها,آموزش همگانی
  • کد خبری : 57335
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید