نان سلامتی بخش چه ویژگی هایی دارد؟
نان کامل (سبوس دار) نسبت به نان بدون سبوس از ارزش تغذیه ای بالاتری برخوردار است، به شرط آنکه زمان ماندگاری خمیر برای انجام تخمیر کافی باشد.
چگونه به کمک نان سبوس دار، مشکلات گوارشی ما بهبود می یابد؟
رییس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر اهمیت استفاده از نان سبوس دار در سلامت سیستم گوارشی تاکید کرد.
اهمیت نان سبوس دار در سفره خانوار از زبان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز
به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نان قوت اصلی اکثر مردم جامعه است، بسیاری از ما هر روز یا دست کم چند روز هفته از نان استفاده می کنیم.
چگونه خانواده ها از آسیب های اجتماعی و اعتیاد در فرزندان پیشگیری کنند؟
آیا نزدیک ترین دوست فرزندتان را می شناسید؟ آیا می دانید اگر فرزندتان با مشکلی روبه رو شود موضوع را با چه کسی در میان می گذارد؟ آیا می دانید برای مدیریت مشکلات فرزندتان چکار کنید؟
هشدار؛ خطر گمراه کنندگی و اعتیاد آوری محصولات نوپدید دخانی را جدی بگیریم!
پس از گذشت سال ها از کشف تنباکو و تولید مواد دخانی سنتی دودزا که به طور عمده سیگار، قلیان، چپق و پیپ را شامل می شد، صنایع تولید کننده دخانیات برای فرار از محدودیت ها و قوانین کنترلی و سختگیرانه دولت ها که برای ممنوعیت مصرف دخانیات در اماکن عمومی وضع شده برای گسترش بازار مصرف و حفظ وابستگی مصرف کنندگان به نیکوتین، همواره در تلاش برای تولید محصولات جدید با استفاده از انواع مواد معطر و اسانس برای افزایش جذابیت های کاذب و فریبنده هستند که بتوانند اهداف و منافع خود را تامین کنند.
مدیرگروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه:
دخانیات عامل خطر برای هرگونه عفونت دستگاه تنفسی تحتانی است
مدیرگروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناسبت روز جهانی بدون دخانیات، نسبت به خطر دخانیات برای سلامت دهستگاه تنفسی تحتانی هشدار داد.
آسم را بیشتر بشناسیم
آسم بیماری التهابی مزمن و غیر واگیر ریه است. مزمن به این معنا که بیماری همیشه وجود دارد حتی زمانی که بیمار احساس ناخوشی ندارد. این بیماری تحت تاثیر عوامل ژنتیکی و محیطی بروز می کند.
سلامت دهان و دندان در اپیدمی کروناویروس؛
پیشگیری و درمان مشکلات دهان و دندان در گروه کودکان
اصل پیشگیری از پوسیدگی دندان در بین کودکان، یک اصل مسلم و انکارناپذیر بهداشتی است.
5 گام برای مقابله با آسم چیست؟
به گفته مدیرگروه بیماری های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اگر در خانواده یک فرد، سابقه یکی از انواع بیماری های آلرژیک وجود داشته باشد، احتمال بروز آسم در چنین فردی و خانواده اش بیشتر می شود.
توصیه هایی در مورد انتخاب صحیح وعده های غذایی در ایام روزه داری
وعده سحری و دو وعده افطار و شام وعده های اصلی در ماه مبارک رمضان هستند، به ویژه افرادی که در طول روز فعالیت بیشتری دارند، نوع غذاهایی که در وعده سحری خورده می شود با تامین انرژی و مواد مغذی موردنیاز بدن نقش مهمی در حفظ و کارایی و جلوگیری از کم آبی بدن، ضعف و خستگی دارد.