توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری و بهبود کبد چرب
بیماری کبد چرب یکی از شایع ترین علت های بروز مرگ و میر ناشی از بیماری های مزمن کبدی است. بیشترین شیوع این بیماری بین 40 تا 60 سالگی است. کبد چرب در اثر تجمع چربی به ویژه تری گلیسیرید در سلول های کبدی به میزان 5 -10 درصد وزن کبد ایجاد می شود. در صورت عدم درمان، این بیماری می تواند به سمت سیروز و سرطان سلول های کبدی منجر شود.
ارگونومی و استفاده صحیح از تلفن همراه
شکی وجود ندارد که امروزه تلفنهای هوشمند به بخشی جداییناپذیر از زندگی روزمره تبدیل شده است.
با بیماری آسم و راه های پیشگیری و کنترل آن بیشتر آشنا شویم
آسم یک مسئله بهداشتی برای تمامی جوامع اعم از توسعه یافته و در حال توسعه به شمار می رود و سالانه هزاران نفر به علت این بیماری جان خود را از دست می دهند.
تغذیه و سلامت دهان و دندان
قند و شکر اصلی ترین عوامل خطر پوسیدگی دندان است. کاهش مصرف شکر به عنوان بخشی از یک زندگی سالم سلامت دهان را ارتقاء داده و می تواند خطر بسیاری از بیماری های غیر مسری مانند دیابت و چاقی را کاهش دهد.
توصیه های تغذیه ای برای کاهش سردردهای میگرنی
میگرن نوعی بیماری مزمن و ناتوان کننده است که شیوع بالایی در جهان دارد و در زنان سه برابر بیشتر از مردان دیده می شود.
آشنایی با نکات مهم و لازم برای سفرهای نوروزی
تعطیلات نوروز، یکی از شلوغ ترین تعطیلات سال است که تمام خانواده های ایرانی را به سفر دعوت می کند؛ در نتیجه با جمعیت زیادی از مسافران مواجه هستیم که همگی می خواهند به مقصدهای مد نظر خود مسافرت کنند؛ کلان شهر شیراز نیز به عنوان یکی از مقاصد گردشگری همیشه مورد توجه مسافران نوروزی بوده است.
نکات ایمنی رانندگی در روزهای بارانی
رانندگی در باران و در واقع خیابان و جاده های لغزنده و خیس، یکی از عوامل مهم تصادفات محسوب میشود؛ بنابراین ایمنی رانندگی در باران بسیار مهم است.
چگونه از مرگ خاموش، در امان باشیم؟
آتش و لوازم دارای شعله نظیر وسایل گازسوز، نفت سوز، زغال سوز، و الکل سوز برای سوختن به اکسیژن نیاز دارد. چنانچه هوای مناسب در محیط وجود نداشته باشد، این وسایل به طور ناقص می سوزد و گاز مونوکسید کربن تولید می کند، این گاز بی رنگ و بی بو و سمی است و می تواند موجب مسمومیت و حتی مرگ شود.
تغذیه سالم در ایام نوروز برای بیماران مبتلا به دیابت
در مهمانی های ایام نوروز از انواع تنقلات و شیرینی ها برای پذیرایی استفاده می شود که می تواند تعادل قند خون را در این بیماران به خطر اندازد. بنابراین برای جلوگیری از افزایش یا افت قند خون در این ایام بهتر است بیماران مبتلا به دیابت به نکات زیر توجه داشته باشند:
چگونه در سفر تغذیه سالم داشته باشیم؟
تعطیلات نوروز فرصت بیشتری را برای سفر و استراحت فراهم می کند. سفر رژیم غذایی افراد را با تغییراتی مواجه خواهد کرد و از طرفی افزایش استفاده مردم از غذاهای آماده و کنار خیابانی و حتی کنار جاده ای خطر بروز مسمویت ها را افزایش داده و مشکلات زیادی را به بار خواهد آورد. بنابراین داشتن یک تغذیه مناسب و درست در طول سفر از جمله اصولی است که همواره باید به آن توجه کنیم.